Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Reparere guide for chipped maling på en Porsche

Porsche bruker en myk base maling som produserer optimal glans når den er dekket med en klarlakk men dessverre, kan dette resultere i overdreven steinsprut. Mange Porsche-modellene er bygget med støtfangere og spoilere som er montert på bakkenivå for å øke aerodynamisk ytelse og dette gjør dem spesielt utsatt for lakkskader. Det er imidlertid fullt mulig å utbedre steinsprut på en Porsche med letthet. Du trenger:
Høytrykksspyler
Vaskeskinn
Flytende kritt penn
100ml av løsemiddel-basert maling
50ml hvis malingen herder
Liten pensel
P2000-grit vått -og-tørt papir
Vann
fårekjøtt klut
Polering sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Vask Porsche grundig slik at alle spor av skitt og rusk fjernes. Bruk en høytrykksvasker i stedet for en bilvask som børster kan forårsake stygge swirls. Tørk bilen med et pusseskinn og utføre en visuell inspeksjon av bilen. Ta en flytende kritt penn og flytte rundt bilen, tegne en sirkel rundt noen sjetonger som trenger reparasjon. Dette vil gjøre dem lettere å finne på et senere tidspunkt.
2

Løft panseret på bilen og finne fargekode. På en Porsche, vil dette være skrevet på et hvitt papir etikett som sitter fast ned til motorrommet. Selv om dette er den vanligste stedet å finne den hvite data etiketten, sjekke inn dør åpninger og stammen området hvis du ikke finner det under panseret som noen Porsche-modeller kan variere. Lagre koden (det vil vanligvis innledes med bokstaven 'L') og kjøpe 100ml av løsemiddel-basert maling og 50ml herder fra en lokal billakk butikken. Unngå vann-baserte produkter for denne prosedyren.
3

Aktiver maling og herder i en ren boks eller krukke i forholdet 2 deler maling til 1 del herder og rør godt. Ta en fin pensel og bearbeid aktivert maling inn i steinsprut, som sikrer at rørt i områder sitte over lakken. La det tørke over natten. Kontroller at malingen er helt hardt følgende morgenen før du fortsetter.
4

Fukt et ark med P2000-grit vått-og-tørt slipepapir og lett gni ned rørt i områder før de er flush med den malte overflaten av Porsche. Stopp jevnlig og sjekk at du sliping ned riktig område for å unngå risikoen for å gni gjennom eksisterende maling. Fortsett slik til alle sjetongene har blitt redusert til overflaten.
5

Dypp en bit av fårekjøtt klut i en boks med rubbing compound (Farecla G3 grade anbefales) og overføring på flatted området. Påfør en medium mengde håndkraft og jobbe det sammensatte i små sirkler til en full shine er gjenopprettet. De rørt-i områdene vil integrere i eksisterende lakk for å produsere en perfekt reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70005.html

Previous:
Next:

kjølesystemer