Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Drain på en 1999 Saturn SL2 Radiator

Din 1999 Saturn SL2 basismodellen kom med en 1,9-liters firesylindret motor og en fem-trinns manuell girkasse. Radiatoren er montert i front core støtte og har en tappekran på nedre venstre hjørne. Tappekranen har en permanent forsegling knyttet til det som hindrer kjølevæske lekker, men hvis tappekranen har vært åpnet mye, eller hvis systemet er overopphetet, kan dette seglet har mislyktes - skaper behov for å bytte ut hele tappekranen. Du trenger
Floor jack
Jack står
dreneringspannen
2 liter ferdigblandet 50-50 Dex-Cool kjølevæske
Vis flere instruksjoner
fjerning

1.

Parker bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Løft panseret og støtte den med hette prop stang. Løsne surge tanklokket om lag en kvart omdreining for å avlaste kjølesystemet trykket, når hvesende støy forsvinner, fjern trykket cap
2

Løft fronten på bilen i luften med gulvet. jack og plasser bukker under fremre hjelperamme. Senke gulvet jack til bilen sikkert hviler på bukker.
3

Plasser renne pannen under radiatoren tappekranen på venstre side av radiatoren, og roter deretter tappekranen mot klokken . La kjølevæsken renne fra radiatoren.
4

Fortsett å rotere tappekranen til knotten på linje med sporet i siden av pluggen boliger. Trekk pluggen rett ut av huset.
Installasjon
5

sammenligne den nye pluggen med den opprinnelige å sikre at det er nøyaktig det samme. Stille opp side pin med sporet i tappekranen bolig og skyve pluggen inn i huset. Roter tappekranen klokken til den er i lukket stilling. Fjern renne pannen og oppbevar det på et trygt sted.
6

Løft fronten på bilen av bukker med gulvet jack. Fjern de bukker og senke kjøretøyet mot bakken. Fjern gulvet jack.
7

sakte fylle surge tank med fersk 50-50 ferdigblandet Dex-Cool kjølevæske inntil kjølevæske nivået er fortsatt stødig på "Full Cold"-merket. Start motoren og la den oppnå normal driftstemperatur. Mens motoren varmes opp, inspisere den nye tappekranen for eventuelle lekkasjer.
8

Føl den øvre radiator slangen og vente på det å bli varmt, betyr dette at termostaten har åpnet. Toppen av kjølevæske surge tank til "Full Warm" nivå om nødvendig og installere kjølevæske press cap. Ta gammel kjølevæske til et verksted for avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70199.html

Previous:
Next:

kjølesystemer