Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Race en motor til Bleed Out Kjølevæske Bubbles

Etter at du tømme kjølevann fra bilen din og erstatte den med ny kjølevæske, må du rense kjølesystem for luft kjølevæske bobler som kan samle nær termostaten. Dette kan føre til at termostat for å regulere feil og føre til at motoren fordreining. Hvert kjøretøy har en kjølevæske-blødning ventil for sletting luft, men over tid har de en tendens til å ruste og bli nesten umulig å åpne. Hvis du ønsker å unngå problemer av å bytte ut lufteventilen, kan du rase en motor til å blø ut kjølevæske bobler. Du trenger
Wrench satt
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern radiatorlokket fra toppen av radiatoren din. Hvis radiatoren ikke har en cap, fjerne hetten fra radiatoren utvidelse tank plassert ved siden av radiatoren.
2

Inspiser væskenivået inne i radiator for å sikre at nivået er innenfor en tomme fra toppen av fylletuten. Hvis ikke, legger væske før det er.
3

Start motoren og rase (rev) det til en jevn 4000 RPM til radiator fan spark på.
4

Slå av bilen og inspisere væske i radiatoren. Forvent en lavere væskenivåer grunn luftrenses fra kjølesystemet.
5

toppen av radiatoren med kjølevæske og rase motoren igjen etter at du la motoren avkjøles i en periode på 10 minutter. Fullføre denne prosessen til væskenivået i radiatoren stopper slippe.
6

Sett lokket tilbake på radiator eller lukke lokket på radiatoren ekspansjonstanken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69785.html

Previous:
Next:

kjølesystemer