Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en 1998 Sunfire termostat

Termostaten i Pontiac Sunfire bidrar til å regulere temperaturen i motoren ved å kontrollere flyten av kjølevæske gjennom systemet. Når motoren temperaturen øker, gjør at termostaten mer kjølemedium å flyte, opprettholde en jevn temperatur for å forhindre overoppheting og skade. Hvis Sunfire begynner overoppheting og kjølevæsken nivåene er riktig, kan termostaten være sviktende, setter deg i fare for alvorlig skade på motoren. Du trenger
Stor dreneringspannen
Wrench satt
Flat skrutrekker
Frostvæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
1

Plasser en stor renne pannen under radiator bunnpluggen på passasjersiden av bilen. Åpne panseret og fjern radiatorlokket.
2

Løsne tappepluggen med en skiftenøkkel før kjølevæsken begynner å flyte. Vent mens radiator avløp. Stram pluggen helt når radiatoren er tom. Fjern renne pannen.
3

Følg nedre radiatorslange til termostathuset på den motsatte enden. Løsne slangeklemme med en skrutrekker. Trekk slangen av termostathuset. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne de to boltene som fester termostathuset.
4

Trekk dekselet av termostathuset og ta ut termostat og o-ring. Installere den nye o-ringen som følger med den nye termostaten. Sett termostaten og erstatte husets deksel. Fest bolig med boltene, skru dem med en skiftenøkkel.
5

Skyv den nedre radiator slangen på termostathuset. Stram slangeklemme med en skrutrekker. Fyll radiatoren med en 50-50 blanding av frostvæske og destillert vann.
6

Start motoren og la den inaktiv. Helle mer kjølevæske i radiatoren hvis nivået synker mens bilen varmes opp. Dette utrenskningene luften fra kjølesystemet. Slå på varmeapparatet når motoren er varm. La den gå i 2 til 3 minutter. Slå av tenningen og vent til motoren avkjøles.
7

Legg ekstra kjølevæske til radiatoren ved behov når motoren er kald. Sett på radiatorlokket og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69784.html

Previous:
Next:

kjølesystemer