Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du en Radiator Fra en Cadillac STS

Fjerne radiator fra en Cadillac STS er en jobb som kan være ferdig i et par timer etter de fleste hjem mekanikk. Noen ganger kan radiatoren bli korrodert eller utvikle sprekker i metallet på grunn av sterkt press bygge opp innvendig. STS for radiator ligger rett bak grillen, og er lett tilgjengelig. Fjerne radiator selv sparer tid og penger kontra å ta bilen til en radiator butikk. Du trenger
fastnøkkel
dreneringspannen
Tenger
skrutrekker
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den negative batterikabelen av Cadillac STS fra batteriet innlegget med en fastnøkkel. Finn tappekranen nederst på radiatoren og plassere en renne pannen under tappekranen.
2

Fjern radiatorlokket fra toppen av radiatoren. Ta hetten av kjølevæsken renne over reservoaret på passasjersiden i motorrommet. Åpne tappekranen nederst på radiatoren med en tang og la radiatoren kan tømmes helt inn i avtappingspannen.
3

Løsne skruen klemmer på den øvre og nedre radiator slanger med en skrutrekker. Trekk slangene av radiatoren flenser, ved hjelp av en skrutrekker til å lirke dem av radiatoren.
4

Koble overføring kjøling linje fra baksiden av radiatoren nær bunnen, ved hjelp av en fastnøkkel til fjerne linjen. Trekk den vekk forsiktig fra radiatoren for hånd, akkurat nok til at det ikke blir hengt opp når du fjerner radiatoren.
5

Løsne kjøleviften dekselet festeboltene fra kjøretøyets ramme med en socket skiftenøkkel. Koble kjøleviften elektriske ledninger pluggen fra den elektriske kontakten for hånd.
6

Løsne radiator festeboltene fra kjøretøyets ramme med en pipenøkkel. Løft radiator ut av Cadillac STS motorrommet og sette den ut av veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69794.html

Previous:
Next:

kjølesystemer