Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Bleed jeg luften ut av kjølesystemet på en 2000 Toyota Celica GT?

Når et kjøretøy blir luftlommer i kjølesystemet, kan det føre til overoppheting av motoren. Luft i kjølesystemet kan også føre til at vannpumpen og termostaten ikke virker. Fjerne luftlommer fra kjølesystemet i en 2000 Toyota Celica GT er en ganske enkel prosess. Hele jobben skal bare ta ca 30 til 35 minutter å fullføre. Du trenger:
Drain eller dryppe pan
Rags
Flat stylet filklør eller radiator tang
1-gallon standard grønn frostvæske (Tilgjengelig ferdigblandet: 50/50 vann /kjølevæske)

Vis flere instruksjoner
en

Begynn med en kul motor. Plasser drypp panne under radiator eller radiator overflow flasken. Fjern radiatorlokket fra radiatoren direkte. Hvis Celica ikke har en radiator cap, må du fjerne hetten fra kjølevæskebeholderen eller overløp.
2

Klem den øvre radiator slangen stengt med flat filklør eller radiator tang.


3

Start motoren. Slå på varmeapparatet på full kapasitet, og slå på bryteren for å tine. Dette vil engasjere varmeren kjernen, i tilfelle at du har luftlommer i der også. La bilen gå på tomgang i ca 10 til 15 minutter.
4

Fjern tang eller vice grep fra den øvre radiator slangen, og la kjølevæsken flyte naturlig. Den luft som er fanget inne i kjølesystemet vil nå unnslippe via toppen av radiatoren eller gjennom oppsamlingstanken. Hvis du oppdager en av disse stedene boblende, så prosessen fungerer. Hvis det ikke er noen bobler, klemme den øvre radiator slangen igjen. Dette vil tvinge luften ut manuelt, via vannpumpe og press i linjene.
5

Kjør motoren i 10 minutter når boblene begynner å avta. Dette er for å sørge for at du fjerner alle de luftlommer, og ikke bare de store.
6

Fyll radiatoren med kjølevæske. I tilfelle av 2000 Celica, bruke en 50/50 blanding av standard grønn kjølevæske og vann. Toppen av systemet med bilen kjører, før det slutter å ta kjølevæske, og overløpet flasken er på "Full Hot"-merket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69655.html

Previous:
Next:

kjølesystemer