Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en 240SX SMIC

The SMIC intercooler i en 240SX er laget for å kjøle luften utenfor før det er tatt inn i drivstoff levering system. Kjølig luft har større tetthet enn varm luft, og du får maksimal forbrenning ytelse i topplokk med kjøligere luft. Hvis motoren lider av redusert ytelse, og du merker kjølevæske lekker når bilen er parkert, er det på tide å installere et nytt SMIC. Skaff enhet med en hastighet butikk eller gjennom en online tilbehør katalog. Jobben er ikke vanskelig og tar relativt kort tid når motoren er kald. Du trenger
Floor jack
Jack stå
metriske stikkontakter og skralle
Drensvannsoppsamler
Nut driver
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner

1

Løft venstre side av bilen med et gulv jack eller 240SX jack. Installer en jack stå under hovedrammen under førerdøren. Senk og ta ut kontakten.
2

Plasser en renne pannen under tappepluggen på undersiden av radiatoren. Løsne og ta ut kontakten med en beregning socket og skralle og tømme kjølevann i pannen. Skyv pannen ut av veien. Sett pluggen og stram godt.
3

Finn SMIC på undersiden av motoren på førersiden. Fjern skruene som kobler den avlange air-induksjon liksvøpet til fronten av SMIC intercooler kroppen med en muttertrekker.
4

Bruk muttertrekker til å løsne klemmene på hver ende av den nedre slangen som kobles mellom aluminiumet intercoolerrøret og temperatursensoren på motoren. Trekk slangen av og sett den til side.
5

Løsne klemmen hvor stor kjølevæske slangen festes på den fremre enden av SMIC kroppen. Skyv enden av slangen opp for å løsne den fra kroppen.
6

Fjern boltene fra SMIC klemmer oppe og baksiden av enheten med en beregning socket og skralle. Lagre boltene. Senk enheten ut av motorrommet med begge hender.
7

Plasser den nye SMIC i motorrommet og passer den fremre enden inn i fan liksvøpet. Juster på enheten med festene. Træ de originale boltene i braketter og fester og trekk hver sikkert.
8

Reach over fronten av enheten og koble den store kjølevæske slangen på slangen montering. Stram klemmen sikkert.
9

Monter den originale slangen på beslag på aluminium tube og temperatursensor. Trekk til klemmene. Koble den fremre enden av SMIC til air-induksjon liksvøpet med de originale skruene.
10

Løft opp motordekselet. Fjern kjølevæske tanklokket, og fyll systemet med kjølevæske. Sett på lokket.
11

Start motoren og la den gå på tomgang i fem minutter for å åpne termostaten og la kjølevæsken å sirkulere gjennom SMIC. Hvis du oppdager kjølevæske lekker under enheten, slå av motoren og trekk til slangeklemmer. Ellers heve den siden av bilen med jekken og fjerne jekkfoten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70165.html

Previous:
Next:

kjølesystemer