Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hva er en Radiator Tank?

En bilens kjølesystem er en av dens mest viktig fordi, for å arbeide effektivt, må det fungere på riktig temperatur. Motorer produserer en stor mengde varme i løpet av sine prosesser, og at varmen gjør at motordelene ansvarlig for skader. Radiatoren tank er en del av kjølesystemet og dens viktigste formål er å holde overfylte kjølevæske som har absorbert varmen fra motoren. Cooling System

Kjølesystemet i en motor forhindrer skade på motordelene ved dissipating varme motoren produserer gjennom kjølevæsken. Kjølevæske absorberer varme som det sirkulerer gjennom motoren og den går til radiatoren, der den overfører den varmen til den kjølige luften.
Kjølevæske

Kjølevæske er en blanding av vann og frostvæske, en kjemisk løsning som regel sammensatt av etylenglykol og forskjellige korrosjonshemmende kjemikalier. Når kjølevæsken varmes opp, utvider det. Radiatoren tank, også kjent som en utvidelse tank, gir ekstra lagringsplass for det oppvarmede kjølevæske.

Radiator Tank

Radiator tanker, eller utvidelse tanker, er vanligvis laget av plast og er koblet til radiatoren av en overflow røret.
Radiator Tank Funksjon

I tillegg til å holde overfylte kjølevæske, serverer radiator tank også funksjonen med å fjerne luftbobler fra kjølevæsken. Dette gjør det mulig for kjølevæsken for å absorbere varmen fra motoren raskere. Videre, når et kjøretøy har en utvidelse tank, som ikke alle biler gjør det, gjør det radiatoren å være full hele tiden, forutsatt at ekspansjonstanken har en reserve forsyning av kjølevæske i den.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69793.html

Previous:
Next:

kjølesystemer