Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du Blower Motor på en 1987 Buick LeSabre

Med tilfeldig bruk, vil lufttilførselen motor i de fleste tilfeller vare livet-span av bilen. Men mange variabler bestemme hvor lenge viften skal vare inkludert individuelle bruksmønstre. Betjene '87 Buick LeSabre er blower motor på sitt høyeste innstillingen når den er i bruk fører til ekstra slitasje. Blåseren motor i LeSabre din monterer inne i motor som også gjør den sårbar for miljømessige elementer som vann og smuss. På grunn av enkel tilgang til din LeSabre er viftemotor, kan du fjerne og erstatte det selv. Den totale reparasjonstid, installasjon inkludert, bør ta 35 minutter å gjøre. Du trenger:
Stikknøkkel satt
to sokker
Flat-skrutrekker
Shop håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerens Døren på '87 Buick LeSabre og dra i utløseren for panseret. Løft og sikkert støtte panseret. Finn din Buick batteri og se etter en liten minus symbol på toppen av batteriets casing.
2

Løsne bolten som fester metall terminal og kabel til batteriet med en pipenøkkel på minus (negativ) symbol befinner seg. Løft koblet kabelen bort fra batteriet med venstre hånd. Mens du holder kabelen med venstre hånd, bruk høyre hånd til å rulle en sokk ned over metall terminal og kabel. Rull en andre sokk ned over terminalen og plasser deretter kabelen vekk fra batteriet.
3

Walk over og stå på passasjersiden av LeSabre din rett bak forhjulet. Se ned rett frem hvor panseret støtte arm festes inne i motorrommet. Den runde cup-formet komponent som du ser er toppen av Buick viftemotor.
4

Koble ledningsnettet koblet til foran på viftemotor. Hvis du har problemer med å gjøre dette for hånd, løft selen sikkerhet klipp med en liten flat skrutrekker.
5

Koble kjøling slangen på høyre side av viftemotor. Slangen vil komme ut av plass for hånd, med minst mulig kraft. Reposisjonere kjøling slangen slik at den går klar av bunnplaten rundt viftemotor.
6

Løsne og ta ut de fem skruene rundt omkretsen av bunnplaten på viftemotor med en pipenøkkel. Oppbevar boltene i en skitt-fri plassering for å unngå forurensing sine tråder.
7

Ta tak i toppen av LeSabre er blower motor og løft det jevnt og vertikalt ut av sin montering beliggenhet. Dekke hullet som du pakket ut viftemotoren med en klut før den er klart til å installere den nye viften.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69950.html

Previous:
Next:

kjølesystemer