Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Termostat på en 2001 Mercury Villager

Din 2001 Mercury Villager kom utstyrt med en 3,3-liters V-6 motor. Kjølesystemet på at motoren omfatter en pumpe, to varmevekslerenheter, et utvalg av slangen og en termostat. Termostaten er noe mer enn en temperatur-opererte ventil, åpne og lukke ved en spesiell temperatur. På landsbyboer din, anbefales produsenten temperaturen der termostaten åpner er 180 grader Fahrenheit. Når termostaten i motoren din slutter å fungere skikkelig, må du endre det. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Medium flat skrutrekker
Socket satt
Kort forlengelse
Ratchet
pakning skrape
RTV blå tetningsmasse
Ny termostat og pakning
Momentnøkkel
en gallon av ny kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Påse at motoren er kald. Åpne panseret og fjern radiatorlokket ved å trykke ned og vri den mot klokken. Plasser renne pannen under kjølesystem bunnpluggen på førersiden bunnen av radiatoren og åpne ventilen ved å vri den mot klokken.
2

Fjern bolten på montering klemmen i midten av radiator slange, nær distributør, hvis montert. Mange mekanikere vil forlate dette av under montering, så din kan mangle.
3

Fjern de fire boltene som fester termostathuset til motorblokken ved å vri dem mot klokken med en socket, skralle og kort forlengelse.
4

tak i bolig og trekk den av blokken i en vinkel. Fjern den gamle termostaten, oppgi da termostaten orientering som termostaten er retningsbestemt. Rengjør begge parring overflater grundig med pakningen skrape.
5

Installer den nye termostaten, betaler oppmerksomhet til orientering Det er en liten ventil i termostaten som må være installert på tolv posisjon. Frakk begge parring overflater med en tynn streng med RTV blå fugemasse og feste pakningen til huset.
6

Hold termostathuset og pakningen på plass mens du setter inn de fire boltene inn i huset og slå dem klokken for hånd til hånd. Trekk til boltene til mellom 12 og 15 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel.
7

Refill radiatoren og start motoren. La motoren komme til driftstemperatur mens sjekke ditt arbeid for lekkasjer. Fyll opp radiatoren som er nødvendig for å bringe kjølevæske til normale nivåer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70119.html

Previous:
Next:

kjølesystemer