Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Tegn og symptomer på en Broken Water Pump

Din vannpumpe er ansvarlig for sirkulerer kjølevæske gjennom motoren din for å holde den i gang på optimal temperatur. Når en motor forbrenner brensel, omtrent en tredjedel av energien skapt er varmeenergi. Uten skikkelig kjøling, tilrettelagt delvis av vannpumpen, vil motoren overopphetes og muligens også lekket ut. Heldigvis finnes det noen svært vanlige tegn og symptomer på en ødelagt vannpumpe. Motoren går Hot

En av de mest åpenbare tegn på et potensielt problem med vannpumpen kan sees helt fra førersetet. De fleste temperatur målere vise temperaturer rett rundt midten av måleren rekkevidde. Hvis du merker at motortemperatur går varmere enn normalt, kan det være et tegn på din vannpumpe er ikke sirkulerer kjølevæske så effektivt som det burde være.
Leter du etter lekkasjer
er

Lekkasjer et vanlig problem for vannpumper og, de fleste ganger, forekommer de i området der vannpumpen møter motoren. Avhengig av merke og modell av bilen din, kan dette være veldig lett å se. I noen tilfeller, men du kan trenge profesjonell hjelp for å få en titt på den delen av motoren.
Ulyder

vannpumper bruke lagrene som del av deres indre arbeid. I tid, kan lagrene slites ut. Når de gjør, gjør de svært merkbare lyder. Avhengig av hvilken type vannpumpe du har, kan lydene varierer fra lav og sliping til høy og angiveri. Hvis du hører disse lydene, kan du fremdeles ha litt tid for å skifte vannpumpe før det bryter helt og forårsaker mer skade på motoren, så ta disse høres veldig seriøst
Tap av Air Conditioning <. br>

en rekke ting som kan føre til at air condition for å gå ut, ikke minst som er vannpumpen. Ganske enkelt, hvis vannpumpen ikke fungerer, vil klimaanlegget ikke fungere. Hvis air condition går ut, ta hensyn og se etter andre symptomer å isolere vannpumpen som en potensiell kilde til problemet.
Kjøling Pytter
p Det er en gamle ordtaket om at du kan fortelle hva som er galt med en bil bare ved å se på garasjegulvet. Det er fordi forskjellige væskene kommer i forskjellige farger, og hvis du ser de fargede vanndammer på din garasje gulvet, vet du at du har væske lekkasje et sted. Kjølevæske kan komme i flere ulike farger, nemlig grønn, rosa eller oransje. Hvis du ser noen pytter som svarer til ditt kjølevann farge, ta en nærmere titt på din vannpumpe for å se om det er faktisk problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70157.html

Previous:
Next:

kjølesystemer