Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Luft kjølesystemet i en 1999 Taurus

Kjølesystemet av Ford Taurus er laget for å fungere som et lukket system, blottet for overflødig luft. Når luften blir fanget i kjølesystemet det kan føre til overoppheting problemer. I stedet for en typisk kjølevann reservoar, bruker Taurus en trykksatt ekspansjonstank som er utformet til å fjerne overskudd av luft fra systemet når motoren når driftstemperaturer. Disse systemene ikke utnytte en standard radiator cap, istedenfor å bli trykksatt ved ekspan tanklokket. Instruksjoner
en

Løft panseret på Taurus. Nøye inspisere radiator slanger for tegn til lekkasje. Disse vil dukke opp som hvite eller rust fargede områdene rundt slangen slutter. Fikse eventuelle lekkasjer før du fortsetter.
2

Vær sikker på at motoren er kald, og fjerne utvidelsen tanklokket.
3

Slå ovnen på og plassere bryteren i maksimal innstilling.
4

Start motoren. Forlate utvidelse tanklokket av. La den gå til den øvre radiator slangen blir varm. Dette indikerer at termostaten har åpnet.
5

Slå av motoren og la den avkjøles. Fyll kjølevæske om nødvendig å bringe nivået opp til "Full Hot"-linjen på tanken. Ved hjelp av hendene, presse den øvre radiator slangen. Dette presser luften ut av systemet.
6

Sett utvidelse tanklokket og start motoren. La den oppnå driftstemperatur og sjekke kjølevæskenivået igjen. Justere etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69925.html

Previous:
Next:

kjølesystemer