Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endrer jeg Termostat på en Saab 9000?

Saab 9000 ble produsert mellom 1985 og 1998. På grunn av sin alder, bør du forvente termostaten til å mislykkes på et tidspunkt, siden det er en mekanisk del utsatt for seg ut på grunn av konstant oppvarming og kjøling sykluser som det ble eksponert over en lang tidsperiode. Et vanlig problem med Saab er en mangel på varme blir produsert inne i bilen i løpet av vinteren. Installere riktig termostat rettsmidler problemet. Du trenger
3-gallon bøtte
skrutrekker
10 mm fastnøkkel
4 mm fastnøkkel
12 mm fastnøkkel
Stålbørste
Towel
To 11 mm fastnøkkel
Radiator væske
Destillert vann
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Plasser den fremre enden av Saab 9000 på ramper for å få tilgang til undersiden av kjøretøyet. Plasser en 3-liters bøtte under nedre radiatorslange. Fjern klemmen som holder slangen på radiatoren med en skrutrekker og dra slangen av radiatoren innløpet. La all væsken kan renne ned i bøtten. Skyv slangen tilbake på innløp og feste slangen med klemmen.
2

Trace øvre radiatorslange til stedet der den kobles til toppen av motoren. Slangen kobles til termostathuset. Fjern klemmen som holder slangen på huset med en skrutrekker. Skyv slangen ut av veien.
3

Koble ledningsnett som kobler den inaktive regulatoren til det elektriske systemet ved å fjerne de 10 mm bolter som holder braketten til termostathuset. Fjern 4 mm bolt som holder drivstoff trykkregulatoren på termostathuset. Avhengig av året på bilen du har, kan diverse andre tilbehør festes til termostathuset. Fjerne dem.
4

Fjern de to 12 mm bolter som fester termostathus til motoren. Trekk oppover på huset for å brekke den løs fra anleggsflaten av motoren. Lirk den gamle termostaten ut av hullet i motoren med en skrutrekker.
5

Rengjør kontaktflatene på termostathuset og motoren med en stålbørste og et håndkle for å fjerne eventuelle pakningsrester.
6

Plasser den nye termostaten inn i hullet i termostaten pakningen. Slutten av termostat med fjæren på den går inn i pakningen først. Plasser termostaten inn i hullet i motoren med våren slutten innsiden av motoren.
7

Place termostathuset på motoren og fest den på plass med 12 mm bolter. Dersom de gamle boltene var korrodert eller avrundet løpet, erstatte dem med nye.
8

Sett tilbehøret til termostathuset bruke de originale bolter. Hvis boltene er korrodert eller avrundet over, bruker nye.
9

Fest radiator slangen ved å bruke den gamle klemmen.
10

Løsne Utluftningsskrue ved å holde låsing mutter på toppen av termostathuset med en 11 mm skrunøkkel. Drei ventilen åpen med en andre 11 mm fastnøkkel. Avløp en 50/50 blanding av væske og radiator destillert vann i radiatoren. Lukk bleeder ventil på termostathuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69667.html

Previous:
Next:

kjølesystemer