Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Når er en Radiator Fan skulle starte ?

En radiator fan har en viktig rolle for å holde bilens motor kjølig . Imidlertid kan en ødelagt vifte forveksles med en vifte som rett og slett ikke har sparket i ennå. Dette er en grunn til at informasjon om når en radiator fan er vel å starte kan være gunstig for bileiere . Time Frame

Temperatur vil ofte bestemme tidspunktet at en radiator vifte starter opp . En temperaturfølsomme bryteren fungerer for å slå viften av og på med jevne mellomrom. Radiator fans er utformet for å starte når temperaturen på kjølevannet når rundt 200 grader Fahrenheit.
Funksjon

En radiator viften bruker sine raske roterende kniver til å trekke inn utenfor luft. Dette i sin tur kjøler frostvæske og vann som er innenfor radiatoren , som holder bilens motor kul også . Noen biler er utstyrt med en ekstra vifte for mer effektiv kjøling .
Misforståelser

En vanlig misforståelse er at en radiator viftemotor er alltid problemet når fan ikke starter . Dette fører ofte enkeltpersoner til å kjøpe en ny vifte motor , når den sanne synderen kan i stedet skyldes en ikke-arbeidende viftemotor modulen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69884.html

Previous:
Next:

kjølesystemer