Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer du et varmeapparat kjerne i en 1999 av Grand Am

Hvis du har problemer med å få varmeapparatet til å arbeide i 1999 av Grand Am og du vet at termostaten er bra, så du kan ha en tett varmeapparat kjerne. Et annet problem som kan være årsaken er en lekker varmeapparat kjerne. Dette er vanligvis tydelig når kjøretøyets gulv er våt. I alle fall når varmeren kjernen utvikler problemer, må du bytte den så snart som mulig før problemet forårsaker mer skade, for eksempel en blåst toppakning. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Wrench satt
Automobile jack
Jack stå
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
1

Tøm frostvæsken fra kjølesystemet i avløpet pannen ved å åpne ventilen på bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel. Hvis du holder kjølevæske ren, kan du bruke den etter endt reparasjon. Plasser bremseklosser bak bakhjulene. Løft Grand Am med en bil jack. Plasser en jack stå under bilen og heve den til rammen.
2

Crawl under Pontiac og finn varmeapparat slangene på baksiden brannmur. Fjern dreneringsslangen fra varmeapparatet bolig ved å løsne klemmen med en skrutrekker. Koble varmeapparatet slangene ved å løsne slangeklemmer med skrutrekkeren. Fjern jekkfoten fra under Grand Am og senke bilen til bakken med jack.
3

Løsne skruene på rattstammen dekselet med en skrutrekker og fjern den. Fjern lyden isolatorer fra hver side av bilen i dashbordet området. Koble luftkanal fra enheten med en skrutrekker. Fjern skruene fra gulvet bak uttaket med skrutrekkeren.
4

Fjern varmeren kjernen ved å løsne sine skruene med skrutrekkeren. Koble den varme kjernen klemmer fra huset med en skiftenøkkel. Fjern den varme kjernen festeboltene med skiftenøkkelen. Trekk varmeren kjernen inn i kupéen.
5

Sett den nye varmeapparat kjerne på plass under dashbordet konsollen. Trekk til festeboltene med skiftenøkkelen. Koble klemmene som fester ovnen kjernen til bolig og stram dem med skiftenøkkelen. Bytt varmeren kjernen dekselet på Grand Am og stram skruene med skrutrekker.
6

Koble gulvet bak uttaket til varmeapparatet og stram til skruene med skrutrekkeren. Koble luftkanal til varmeapparatet med skrutrekkeren. Installer lyden isolatorer på hver side. Fest rattstammen og trekk til skruene med skrutrekkeren.
7

Hev Grand Am med bil jack. Plasser jack stå under bilen og heve den til rammen. Krype under Pontiac og koble ovnen slanger. Trekk til klemmene med skrutrekkeren. Koble avløpsrøret til varmeapparatet bolig og stram klemmen med skrutrekkeren. Fjern jekkfoten ut under bilen og senk Grand Am til bakken med jack.
8

Refill radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Starte bilen og se etter lekkasjer rundt slangene og inne i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69917.html

Previous:
Next:

kjølesystemer