Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer en Aluminum Radiator

For tretti år siden var de fleste automotive radiatorer laget av en kobber og messing kombinasjon, som kjøles motoren mer effektivt enn aluminium, men var også mer kostbart og tyngre. Disse messing /kobber kombinasjon radiatorer også inneholdt bly lodd. Lettere, mer miljøvennlig, lengre holdbarhet og billigere aluminium radiatorer nå dominerer radiator markedet selv om en ny, lettere messing /kobber kombinasjon radiator er nå tilgjengelig. Aluminium radiatorer kan bli skadet av korrosjon innvendig, veien rusk, frysing og vibrasjoner som forårsaker sprekker i sømmene og slangekuplinger. Du trenger
Radiator anti-lekkasje løsning
Vannslange
Trykkluftslange
Pressure testing kit
Epoxy lim
Kjølevæske
Lodd
Loddebolten

Vis flere instruksjoner
en

Spray radiatoren overflate med vann eller luft for å fjerne veien rusk og /eller bugs som kan blokkere luftstrømmen over radiatoren. Spray vann eller luft på baksiden av radiatoren for å fjerne potensielle blokkeringer fra fronten, som er der veien rusk og /eller bugs kommer inn fra utsiden og sette seg fast til overflaten av radiatoren.
2

Inspiser radiator og festet slanger samt sømmene av radiator for eventuelle lekkasjer. Radiator reparasjon bør være rettet mot selve lekkasje i motsetning til blindt å bruke en standard løsning. For eksempel kan en feil vannpumpe føre kjølevæske å lekke, noe som betyr ikke radiatoren lekker. Og radiator lekkasje hemmere ikke vil fungere på en feil vannpumpe. Sjekk radiatorlokket for lekkasjer ved først å fjerne det og inspisere gummipakning for sprekker og /eller tårer. Sett på lokket på radiator og bruke en trykktesting kit eller kjøre motoren, og se etter eventuelle lekkasjer rundt hetten.
3

Fjern radiatorlokket og hell radiator anti-lekkasje løsningen inn i radiatoren for å reparere eventuelle lekkasjer i radiatoren selv. Noen lekkasjer forårsaket av innvendig korrosjon, frysing og /eller vibrasjoner og kan tettes med væske, pulver eller en tetningsmasse i pellet form kjøpes fra noen automatisk forsyning butikken. Dette fugemasse kan også reparere pakning lekkasjer ved å kombinere med radiatoren sin kjølevæske, går inn i lekkasjer og hevelse å blokkere lekkasjer.
4

Reparasjon noen fysisk skade på radiatoren, slik som sprekker i struktur eller små hull som kan tillate kjølevæske å sive ut og føre til at motoren overopphetes. Små sprekker eller hull kan tettes med en epoxy lim. Noen stykker av radiatoren kan loddes på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69814.html

Previous:
Next:

kjølesystemer