Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Overopphetede Auto Motorer kan forårsake hvilke problemer ?

For å holde en motor som kjører i tip -top form, er det viktig å holde den mot overoppheting . Kontroller kjølevæskenivået på regelmessig basis , og være sikker på at radiatoren er fri for lekkasjer . Toppakning

En overopphetet motor kan resultere i en sprukket eller blåst toppakning . Hodet pakning skiller topplokket og blokkene . Hvis denne pakningen er sprukket , det vil tillate vannet å sive inn i cyclinders , muligens fører til brudd i starteren og svinghjulet.
Fortenning

Når en motor overopphetet, hot spots utvikle seg i brennkammeret . Disse hot spots kan bokstavelig talt antenne drivstoffet og kan også resultere i hull brent gjennom toppen av stemplene .
Burst Radiator
p Hvis en motor overopphetet til punktet for koking, kan sluttresultatet være en burst radiator eller slanger på grunn av oppbygging av trykk. Eldre utstyr er mer utsatt for denne konsekvensen .
Engine Seize

mest ødeleggende effekten av en overopphetet bil er motoren gripe . En beslaglagt motor, i mange tilfeller vil kreve en fullstendig gjenoppbygging , noe som er svært kostbart og tidkrevende , eller erstatte motoren med en ny eller brukt en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69868.html

Previous:
Next:

kjølesystemer