Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Er Ladeluftkjølere brukes i CI ?

En intercooler er en enhet som fjerner varmen fra væsker, spesielt komprimerte gasser . Ladeluftkjølere kan bruke luft eller vann som den væske som fjerner varme fra det komprimerte fluid. Intercoolers forbedre motorens ytelse og effektivitet . Definisjon av CI

CI er et akronym for komprimert tenning . CI motorer er forbrenningsmotorer som er avhengige av den varme som utvikles ved sylinderens kompresjon av brensel og luft til blandingen antennes . Det er ingen tennpluggen i den sylinder . Dieselmotorer er CI motorer .
Hvordan Ladeluftkjølere Arbeid er

Ladeluftkjølere drevet av et gir eller belte koblet til motoren eller turbo . Ved å fjerne varmen fra den komprimerte luft , er enda mer luft pumpes inn i sylindrene , slik at for en mer fullstendig og effektiv tenning . Den kjøligere og tettere luftmassen gjør at motoren for å levere mer dreiemoment og hestekrefter ved lavere turtall. Dette er gunstig for lastebåt skip og lang hale lastebiltransport applikasjoner.

Konklusjon

Ladeluftkjølere brukes i CI motorer for å øke drivstoffeffektiviteten , hestekrefter og dreiemoment . Uten intercooler , CI -motorer er utsatt for detonasjon eller tidlig tenning . Dette senker motorkraft og fører til overoppheting .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70143.html

Previous:
Next:

kjølesystemer