Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat i en 1991 Toyota Previa

Endre en termostat på en 1991 Toyota Previa er en jobb de fleste kan utføre. Termostaten kontrollerer strømmen av kjølemiddel fra radiatoren til motoren. Når kjølevæsken når en viss temperatur, termostat åpnes og tillater kjølemiddel å strømme fra motoren til radiatoren, der den avkjøles. Som termostat aldre, kan det feste og til slutt kan bli stengt. På dette tidspunktet må termostaten skiftes ut. Det kan være lurt å skifte termostat raskere for å unngå at problemer mens du kjører. Du trenger
Termostat med pakning
Socket satt
Flat skrujern
Glidemiddel
Bucket
Vis flere instruksjoner
1

Følg den store slangen på toppen av radiatoren, på førerens side, ned til termostathuset. Huset er plassert på denne slangen like før den går inn i motoren. Plasser bøtte på bakken under termostathuset.
2

Fjern de to boltene som holder huset sammen med socket sett. Kjølevæske kan lekke ut som du løsne boltene så justere plassering av bøtte for å fange kjølevæske som det avløp. Fjern termostaten, ta oppmerksom på hvordan den ble plassert i huset.
3

Fjern pakningen fra huset. Bruk en flat skrutrekker til å skrape pakningen av bolig hvis den er fast. Fjern alle rester av pakningen for å hindre lekkasje.
4

Plasser den nye termostaten inn i huset slik at den peker i samme retning den brukte termostat ble påpekt. Spre smøremiddel på den nye pakningen, og sett den tilbake i huset.
5

Sett bolig sammen igjen og stram de to skruene. Starte bilen. Pass på at ingen kjølevæske lekker fra huset. Fyll kjølevæske reservoaret opp til "full" linje med en blanding som er halvparten vann og halvparten kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69709.html

Previous:
Next:

kjølesystemer