Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Er en lavere Temp Bedre for Jeep din?

Når en Jeep overopphetes, kan en uerfaren mekaniker tror at å legge en lavere temperatur termostat eller eliminere termostaten helt er en løsning . Men det er en over- kjølt motor like ille som en over - oppvarmet motor. Build- Up

En bensinmotor skaper sin makt gjennom intern forbrenning, som er en skitten prosess som skaper en masse klissete , tjære -lignende stoffer . Motoren din er avhengig av riktig motortemperatur å hindre at disse stoffene fra stikkende smerter som de forårsaker dårlig drivstofføkonomi og dårlig kjører generelt.
Ingen Heat

bilens varmeapparat systemet blir varmet av varmen fra kjølevæsken. Dersom kjølevæsken holdes også kult , vil varmeren ikke fungere ordentlig på kalde dager .
Smøring

Motorolje må varmes opp for å flyte på en raskere hastighet . Hvis motoren er holdt for kul , forblir motorolje tykk og kan ikke flyte til den øvre delen av motoren ved riktig hastighet. Dette fører også til unødvendige stress på Jeep oljepumpe .
Electronics

Når motoren fortsatt på en lav temperatur , forblir Jeep datamaskin i "closed loop" -modus. Dette betyr at det kjører alle sine elektriske komponenter til en beregnet gjennomsnittlig fra tidligere kjøring sykluser . Lengre perioder i denne modusen kan føre til mekanisk eller elektrisk systemfeil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70076.html

Previous:
Next:

kjølesystemer