Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Trekk Harmonic balanserer på en Dodge lastebil

En liten rangle eller en irriterende belte knirker er bare to av de lydene du kan høre hvis du har et problem med harmonisk balancer i din Dodge lastebil. Harmonisk balancer er en trinse system som holder Serpentine belter i lastebilen snu jevnt mens eliminere vibrasjoner. Etter å ha inspisert stasjonen belter av lastebilen din, kan du merke at beltene er slitt eller skadet. Dette kan være forårsaket av en defekt harmonisk balancer. Du trenger
1-1/4-inch socket
Ratchet eller breaker bar
Harmonic balancer avtrekker
Tråd locker
Vis flere instruksjoner
1

Løft panseret på Dodge lastebil og prop den åpen. Fjern 1-1/4-inch midtbolten fra harmonisk balancer, som fester det til veivakselen. En breaker bar festet til sokkelen vil gi nok dreiemoment til å fjerne bolten.
2

Juster harmonisk balancer flytting verktøyet over toppen av skivene. Noen fjerning verktøy vil ha bolter som holder på hjulet, mens andre vil ha klør som trekker skivene av veivakselen. Verktøyet for fjerning kan slås med en fastnøkkel eller socket og skralle avhengig av verktøyet for fjerning.
3

Slå verktøyet for fjerning mot klokken for å fjerne harmonisk balancer. Hvis harmonisk balancer ikke kommer seg av, utnytte, for eksempel en breaker bar, for å slå verktøyet for fjerning.
4

Installer den nye harmonisk balancer i henhold til produsentens anbefalte spesifikasjonene. Det anbefales også at du bruker tråden skap når du installerer ny trinse system. Vibrasjoner kan føre til at boltene løsner hvis tråd locker ikke brukes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70077.html

Previous:
Next:

kjølesystemer