Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik feilsøker Varmgang i en '94 Nissan Sentra

En 1994 Nissan Sentra motor overoppheting kan resultere i alvorlig skade på motoren eller til og med en motor brann, som kan være svært farlig. Bruke ekstrem forsiktighet hos feilsøke problemet, som kan variere fra et mindre problem som en dårlig radiator slange til en mer alvorlig problem som en defekt vannpumpe eller radiator lekkasje. Heldigvis, de samme trinnene er nyttige for å avdekke kilden til problemet for hver av de sentra modeller tilgjengelig i 1994: E, XE, LE, GXE, og SE. Trinnene er også det samme om bilen har en manuell eller automatisk girkasse. Du trenger
kjølevæske
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

trekke over til siden av veien og slå av motoren. Vri nøkkelen ett klikk uten å starte motoren, rulle ned vinduene og skru varmen til høyeste fan innstillingen, som ligger på det sentrale instrumentpanelet til høyre for rattet. Dette påskynder utgivelsen av varmen fra motoren bay.
2

Trekk panseret utgivelsen under dashbordet til venstre for rattet. Bruk hansker eller en klut for å beskytte hånden når du åpner panseret. Prop den åpen med bar som ligger i fronten av motoren.
3

Vent til motoren avkjøles helt, å rådføre deg med temperaturmåleren når bilen er på med jevne mellomrom. Avhengig av utetemperatur og graden av mekanisk problem, dette kan ta alt fra 15 minutter til over en time.
4

Kontroller kjølevæskenivået ved å se på siden av den gjennomsiktige plasten overflow tank på venstre side av motoren. Dersom kjølevæske nivået er lavt, kjølevæske. Se under motoren for å se etter lys grønn væske drypper. Hvis du ser grønn væske under sentra, har du en kjølevæske lekkasje.
5

Sjekk øvre og nedre radiator slanger for lekkasjer. Begge svarte slanger er ca 2 inches i diameter og går direkte inn i radiator som ligger bak grillen på bilen i fronten av motoren. Den øvre slangen er tilgjengelig fra toppen av motoren, men du er nødt til å få se bilen for å se den nedre slangen. Hvis det er et hull i en av dine slanger, erstatte den. Hvis kjølevæske nivået er bra, og du kan ikke finne noen lekkasjer, kan du ha en termostat problem.
6

Start motoren med panseret åpent og hold den øvre radiator slangen for å finne ut om problemet er en fast termostat. Når motoren er blitt varm, skal slangen føles varm. Hvis du ikke føler varme eller trykk i den øvre slangen, er termostaten sannsynlig fast i lukket stilling, blokkerer flyten av kjølevæske til radiatoren.
7

Tid hvor lang tid det tar for din bil å overopphetes mens du kjører. Dersom kjølevæske nivået er bra og du har bestemt at du ikke har en termostat problem og bilen overopphetet innen fem minutter, har du sannsynligvis har en defekt vannpumpe som ikke presser motoren kjølevæske gjennom kjølesystemet. Hvis dette er problemet, må du ringe en bergingsbil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70008.html

Previous:
Next:

kjølesystemer