Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hjemmelaget kjølevæske

Når en bil blir overopphetet eller kjølevæske nivået er lavt, bør umiddelbare skritt tas for å avhjelpe situasjonen for å hindre ytterligere skade på motoren. Hvis høy kvalitet kjølevæske ikke er tilgjengelig, kan provisorisk kjølevæske erstattes midlertidig. Kjølevæske er å først og fremst fra vann og etylenglykol (frostvæske), men det er tilsetningsstoffer som man ikke kan være sikker på å lage en hjemmelaget kjølevæske, så bruke dette provisorisk alternativet bør ikke være permanent. Det er alltid en god idé å ta kjøretøy bekymringer til en profesjonell når du er i tvil. Du trenger
Måling Cup
trakt
Vann
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern kjølevæske reservoaret cap.

2

Mål 1 kopp vann og hell gjennom trakten i kjølevæske reservoaret.
3

Mål 1 kopp frostvæske og hell gjennom trakten i kjølevæske reservoaret.

4

Se på reservoaret og se om kjølevæskenivået ligger mellom minimum og maksimum banemerking. Legg like mengder vann og frostvæske før avlesningen er korrekt.
5

Bytt kjølevæske reservoaret cap.
6

bære vann med deg i bilen til du får bilen betjent av en profesjonell i tilfelle mer kjølevæske er nødvendig i en nødsituasjon. Legg en liten mengde til reservoaret ved behov og ta til en mekaniker. Ikke stol på denne hjemmelagde kjølevæske på veldig lenge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69871.html

Previous:
Next:

kjølesystemer