Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan en Kjøretøyets Radiator & Termostat Work?

En motor vil overopphetes uten et kjølesystem. Forskjellige deler bidra til kjøling mekanisme, men to elementer i særdeleshet , termostat og radiator , arbeider i forbindelse med hverandre for å styre temperaturen til kjølevæsken væske som strømmer gjennom radiatoren . Identifikasjon

Radiatoren er den delen av kjølesystemet som aktivt kjøler kjølevæske væske som sirkulerer mellom kjølesystemet og motoren . Tilknyttet radiatoren er termostaten , som er i kontroll for å regulere temperaturen på kjølevæsken .
Funksjon

Kjølevæske som har forlatt motorblokken ankommer termostat . Termostaten avgjør hvis temperaturen er ved den minste tillatte innenfor radiatoren. Dersom temperaturen er innenfor et akseptabelt område for radiatorsystemet til funksjon, vil en ventil slippe kjølevæske inn i radiatoren avkjøles. Dersom kjølevæsken er ikke en akseptabel temperatur , normalt satt av produsenten , rutes det tilbake i motorblokken for en annen pass gjennom systemet.
Expert Insight

Når tillatt av termostat , renner kjølevæske gjennom de komprimerte rør av radiatoren . Luft som strømmer over rørene kjøler væsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69870.html

Previous:
Next:

kjølesystemer