Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Chevrolet Suburban Air Conditioner System Spesifikasjonene

Din Chevrolet Suburban klimaanlegget må rengjøres og filteret skiftes minst en gang årlig. Kvalifiserte serviceteknikere er sertifisert av Mobile Air Conditioning Society. En dårlig interiør temperatur regulator, sensor eller kontroll modulen krever forhandleren service og spesialverktøy for å reparere den komplekse automatisk klimakontroll. Dealer service sikrer pålitelighet, delelageret og en garanti. Klimaanlegget må smøres fordi kondensator kan føre til at motoren overopphetes. Kompressor

En klimaanlegget kompressor kjører varmt og pumper kjølemediet gjennom air condition-systemet. Kompressoren må være tilstrekkelig smøres med olje beregnet for Chevrolet Suburban klimaanlegg. Kompressoren vil ikke fungere hvis kjølemediet er lav eller tilsølt. Dårlige releer, sikringer, ledninger eller brytere, eller en defekt kontroll modul kan føre til at kompressoren ikke virker. Klimaanlegget kompressor med en ett års garanti har en naturlig finish, fire-groove belte og clutch. Kompressoren lageret er 1,573 tommer indre diameter og 2,441-tommers utvendig diameter, og er forseglet på begge sider.
Kondensator
p Hvis kondensatoren er skitne, rødme Kompressoren beveger slam gjennom systemet. Kondensatoren samler skitt og olje ut av kjølemiddel fra kompressoren gjennom ekspansjonsventilen. Slammet kan blokkere ekspansjonsventilen. Hvis oljen ikke kan strømme gjennom kondensatoren, ikke kompressoren får olje, mangler smøring og overopphetet. Parallell klimaanlegg er vanskelig å tømme fordi mange rør er festet til dem. Parallell klimaanlegg er vanskelig å tømme fordi mange rør er festet til dem. Kondensatoren med en ett års garanti er parallell typen, den har en aluminium kroppen uten bakre luft
Blower Motor

En virkningsløs viftemotor og. fan vil føre til at kompressoren å frigjøre den. Hvis viftene ikke fungerer som den skal, kan kompressoren overopphetes og mislykkes, forårsaker bilens motor å kjøre varmt eller overopphetes. Den viktigste kjølevifte er i nærheten av radiatoren og den største slangen går fra radiator til kupeen. Diagnosekode P0480 indikerer at den viktigste kjølevifte mislyktes, og diagnostisk kode P0481 betyr det sekundære kjølevifte mislyktes.

Kjølevifte trekker luft fra motorrommet gjennom radiatoren og klimaanlegg kondensator. Ventilert viftemotor for Chevrolet Suburban er 3,25 inches i diameter og 4,31 inches i lengde, med en sjakt som er 1,31 inches lang og 1,31 inches i diameter, det krever 12 volt. Motoren roterer med klokken med hjulet, og har en terminal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69865.html

Previous:
Next:

kjølesystemer