Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Om en nedre radiatorslange Leak

En nedre radiatorslange lekkasjen kan være vanskelig å finne på grunn av slangen befinner seg. Imidlertid må lekkasjen å bli funnet og løst , som å kjøre en bil som lekker kjølevæske kan føre til skader som er dyrt og vanskelig å reparere. Finne lekkasjen

Lekkasjer i en nedre radiatorslange ofte dryppe direkte til bakken . Når en bil er lekker kjølevæske, la bilen inaktiv mens du sitter over en betongoverflate kan hjelpe deg å finne ut hvor lekkasjen befinner seg. Når kjølevæsken begynner drypper ned på bakken , se ovenfor det området for å lokalisere lekkasjen.
Reparasjon

hjelp av en radiator stoppe lekkasjen tilsetningsstoff kan stoppe en liten lekkasje i en radiator slangen. Dette er imidlertid sannsynlig å være en midlertidig reparasjon. Lekkasjer kan forekomme hvor slangen festes til radiatoren eller motoren på grunn av en løs eller skadet klemmen. Bare stram eller skift klemmen .
Replacement

nedre radiatorslange er lett å erstatte. Ved hjelp av tappepluggen i bunnen av radiatoren , tømme kjølevann i en bøtte . Nedre radiatorslange holdes på plass av to slangeklemmer som er fjernet med en skrutrekker . Sett på slangen , stram klemmene , og hell kjølevæske tilbake i radiatoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69896.html

Previous:
Next:

kjølesystemer