Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Termostat Installasjon i en 1985 MR2

Som mange biler, har Toyota MR2 en vannavkjølt motor der kjølevæske er regulert av en termostat. I motsetning til de fleste biler, har MR2 en bak-montert motor og en radiator ved fronten av bilen. Men i teorien kjølesystemet og termostat fungerer på samme måte, er prosedyren for å erstatte en defekt termostat og luft kjølesystemet etterpå litt annerledes enn prosessen for å reparere en mer konvensjonell motor foran kjøretøyet. Du trenger
dreneringspannen
Tenger
Wrench satt
Flat skrutrekker (valgfritt)
Rag
Replacement vanninntak pakning
to tre-fots lengde på klar tubing
Wire
Vis flere instruksjoner
en

Fjern trykket cap fra kjølevæsken fylle plassering i motorrommet på baksiden av bilen. Plasser en ren renne fat under hvit plast avløpsventilen nær bunnen av radiatoren på fronten av bilen. Tvinn ventil med en tang i en retning mot urviserne. La kjølevæsken renne ned i pannen. Lukk avløpsventil og skru av lokket på kjelen fra under bilen.
2

Følg den nederste radiator slangen til vanninntaket bolig montert i bagasjerommet kupé. Klem tappene på slangeklemme på huset med en tang. Skyv klemmen langs slangen noen få inches og slipp fanene. Løsne slangen fra vanninntaket på huset ved å vri den frem og tilbake for hånd. Trekk slangen rett av vanninntaket og skyv den til siden.
3

Fjern de to festeboltene fra vanninntaket med en skiftenøkkel. Trekk innløpet borte fra vanninntaket boliger. Lirk innløpet vekk fra huset forsiktig med en flat skrutrekker hvis det ikke vil komme av for hånd. Unngå å skrape eller gouging kontaktflatene på innløpet og huset med kantene på skrutrekkeren, som en lekkasje kan danne.
4

Fjern innløps-pakningen fra baksiden av innløpet. Trekk termostaten ut av vanninntaket boliger. Rense pakningen rester fra monteringsflatene av vanninntaket og innløpet bolig med en fille. Skyv en ny vanninntak pakningen på baksiden av innløpet.
5

Sett inn en ny termostat i monterhullet vanninntaket bolig med våren vendt innover. Plasser vanninntak over bolig og justere monteringshullene. Skru vanninntaket beholde bolter. Skyv den nedre radiator slangen tilbake på vanninntaket til den er helt på plass. Klem sammen tappene på slangeklemme med tang og skyv den inn i sin opprinnelige posisjon på slangen. Løsne tappene.
6

Skyv en tre meter lang klare slangen over kjølevæsken lufteventilen nær førersiden av radiatoren. Presse en lignende lengde på slangen over Utluftningsskrue nær varmeren kjernen ligger på brannmuren. Heng de motsatte ender av hver av de lengder av rør med en del av ledningen slik at de er høyere enn kjølevæske filler åpning på baksiden av bilen.
7

åpne bleeder ventiler tre omdreininger vri knotten på hver ventil. Plasser en trakt inn i kjølevæske filler åpning i motorrommet. Hell kjølevæske fra dreneringspannen inn i trakten før det kan sees i det klare slanger hang på fronten av bilen.
8

Fjern trakten og vri lokket på kjølevæske fylle åpne en klikk. Start motoren og la den oppnå driftstemperatur med varmeapparatet justert til maksimumstemperatur. Slå av motoren.
9

Ta av lokket og legge mer kjølevæske til kjølevæsken fylle åpningen i motorrommet. Gjenta så mange ganger som nødvendig inntil luftboblene har blitt utvist. Lukk Bleeder ventiler og fjern plastrør. Fyll kjølevæske tanken til full merket med kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70198.html

Previous:
Next:

kjølesystemer