Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer the Water Pump på en 2002 Mitsubishi Galant

Bytte vannpumpe i Mitsubishi Galant er ikke vanskelig. Du kan endre det selv i oppkjørselen din, og spare mye penger på lønnskostnader belastet på verksteder. Du ønsker å sjekke de mindre tingene først, slik som termostat og kjølevæske nivåer. Når du har bestemt for at du må skifte vannpumpe, er det viktig at du gjør det så snart som mulig, for å hindre ytterligere skade på motoren som en blåst toppakning. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Wrench sett
Merking stift
O-ring
Skraper
Vis flere instruksjoner
1

pop panseret på Mitsubishi og koble den negative batterikabelen. Påse at motoren er helt avkjølt før du begynner. Plasser et avløp pan under radiatoren og åpne ventilen med en skiftenøkkel for å drenere kjølevæske i pannen. Fjern motoren under tak ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne boltene.
2

Marker riktig plassering og retning av timing belte med merking stift. Fjern spenningen adjuster fra Registerreim med en fastnøkkel. Fjern braketten fra dynamo med en socket og skralle. Fjern vannpumpe beholde boltene med en socket og skralle.
3

Trekk vannpumpe fra motoren. Fjern og kast o-ring. Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester fra motorblokken med den skrapen verktøyet. Plasser en ny pakning og o-ring på underlaget. Sett den nye vannpumpen på plass på motorblokken og stram boltene med socket og skralle.
4

Installer spenne på dynamoen og stram boltene med en stuss og skralle. Installer timing beltestrammeren og skru det fast med skiftenøkkelen. Pass på at beltet går i riktig retning og er foret opp i henhold til markeringene du gjorde når du tar strammeren av motoren.
5

Monter motor under dekselet og stram boltene med fastnøkkel . Kontroller at ventilen på undersiden av radiatoren er stengt. Fyll opp radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Koble den negative batterikabelen og stram terminal mutteren med en fastnøkkel. Start Mitsubishi og sjekke grundig for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70015.html

Previous:
Next:

kjølesystemer