Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik kontrollerer du fjæraktivert kjølevæske Cap på en 1999 Chevy Cavalier

I 1982 endret Chevrolet sitt utvalg, og legger sitt første forhjulsdrevne bil - Cavalier. I 1999 - tre år fjernes fra en komplett redesign - Chevrolet utstyrt Cavalier med to firesylindrede motor alternativer. Basisnivået motoren var en 115-hestekrefter, 2,2-liter og den valgfrie motoren var en 2,4-liters motor som skrudde ut 150 hestekrefter. Kjølesystemet i begge motorer er nødvendig å holde et trykk på 15 psi for å heve kokepunktet til kjølemiddelet. En fjærbelastet radiatoren opprettholder trykket i systemet ved å frigjøre trykket hvis det stiger over 15 pounds per square inch. Testing trykket cap krever et spesielt verktøy. Du trenger
RADIATORLOKK spenning tester
Vis flere instruksjoner
en

La Cavalier å kjøle seg ned, om nødvendig, til radiator cap er kjølig å berøre . Trykk ned på toppen og sakte vri den mot klokken for å løsne det fra radiatoren.
2

Trekk radiator cap fra radiatoren.
3

Sett radiator hetten på den åpne ende av radiatoren press-tester. Vri radiatorlokket klokken for å stramme den på radiator cap tester.
4

Pump radiatorlokket stempelet til manometeret når 16 til 18 psi.
5

Watch for trykkmåleren på spenning tester for å begynne å slippe - dette indikerer cap sin purge funksjonen fungerer. Sjekk at trykkfall stopper på 15 psi, kjølesystemet eierandel press.
6

Bytt radiator cap med en ny hvis den ikke holder seg stabil på 15 psi, eller ikke renser ikke press over 15 psi.
7

Fjern det gamle lokket fra spenning tester ved å vri den mot klokken. Plasser radiator cap - ny eller original - på radiatoren filler hullet og vri den med klokken for å låse den på plass

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70145.html

Previous:
Next:

kjølesystemer