Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en 1986 GMC Truck 5.7L Termostat

Termostaten på 1986 GMC 5,7-liters motor er et kjølesystem enhet som kontrollerer strømmen av kjølevæske inn i motoren som temperaturen øker over normal. Det er viktig å erstatte enheten ved de første tegn på motortemperatur uregelmessigheter eller overoppheting. Når motoren temperaturen stiger, vil termostaten automatisk åpne og tillate strømmen av kjølemiddel fra radiatoren til å gå inn i motorblokken. Skifte dette billig delen er enkel, og dermed kan hindre motoren fra overoppheting, forårsaker dyre motorskader. Du trenger
pakning skrape
Replacement termostat og pakning
5-gallon bøtte
kjøretøy ramper (2)
Vis flere instruksjoner
1

Kjør trucken opp på bilen ramper sakte og sett på parkeringsbremsen. Blokker bakhjulene ved hjelp av bremseklosser for å hindre den fra å rulle, som en ekstra sikkerhetsforanstaltning.
2

La motoren avkjøles helt før du utfører termostat erstatning. Ta på deg vernebriller og fjern radiatorlokket å avlaste trykket fra radiatoren, slange og kjølesystem.
3

Koble både negative og positive batterikablene. Plasser ren 5-gallon bøtte under radiatoren tappepluggen å fange drenert væske.
4

Reach under fronten og løsne tappepluggen (bolt) med en pipenøkkel. Renne ut bare nok anti-fryse å tømme ut den øvre radiator slangen som festes til termostathuset dekselet. Stram bunnpluggen.
5

Fjern forgasseren renere og filter ved å skru opp vingemutteren bruke hånden. Koble den øvre radiator slangen der den festes til termostathuset dekselet. Det er holdt på plass av en klemme-type klemme. Hold den andre enden som kobles til radiatoren festet.
6

Fjern festeboltene som fester dekslet til manifolden med pipenøkkel. Forsiktig på dekslet med en hammer for å bryte forseglingen eller lirke den av med en flat skrutrekker. Ta av dekselet og sett det til side.
7

skrape av gammel pakning, rusk og lim fra husets deksel og termostat åpning ved hjelp av en pakning skrape. Vær forsiktig så du ikke lar noe rusk å inngå motoren åpningen.
8

Test den nye termostaten før du installerer det å være sikker på at det er fungerer som det skal. Fyll en 4-tommers dyp skål med veldig varmt vann. Grab termostaten oppreist ved hjelp av tang og hold den i varmt vann, være sikker på å dekke hele enheten. Termostaten bør åpnes umiddelbart, noe som indikerer at det fungerer.
9

Påfør en tynn streng med pakning lim på erstatning pakning. Plasser pakningen direkte på termostaten åpningen på fordeleren. Sørg for å skikkelig justere festehull slik at termostaten vil sete skikkelig og for å unngå lekkasje.
10

Sett inn det nye termostaten med våren vendt ned i motoren. Plasser forsiktig dekslet over termostat og skru det fast med bolter, være forsiktig med å skifte pakningen.
11

Koble til radiator slangen og fest den på plass med klemme klemme. Bytt forgasseren renere og filter enhet.
12

Re-koble begge batterikablene, start motoren og hell deretter drenert frostvæske tilbake i radiatoren. La motoren gå i flere minutter mens du sjekker for lekkasjer. Topp det hele med ekstra frostvæske som nødvendig og erstatte oljepåfyllingslokket.
13

Fjern bremseklosser og nøye kjøre lastebil ut av bilen ramper.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69816.html

Previous:
Next:

kjølesystemer