Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Endre Water Pump Slange på Dodge Pickup

The Dodge pickup vannpumpe slangen går fra utløpet porten på siden av pumpen til bunnen flensen på radiatoren. Vannpumpen på pickupen er bak radiatoren, med kjøleviften festet til fronten av pumpen. Vannpumpen slangen tidvis kan utvikle en sprekk eller hull på grunn av ekstreme temperaturer eller værforhold, som krever erstatning. Du kan endre slangen i omtrent en time. Du trenger
Fastnøkkel
Drensvannsoppsamler
skrutrekker
Vann
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Løsne negative batterikabelen av Dodge pickup fra batteriet innlegget med en fastnøkkel for å unngå elektrisk støt mens erstatte vannpumpen slangen. Plasser en renne beholder under tappekranen ventil i bunnen av radiatoren.
2

Fjern radiatoren fra toppen av radiatoren tanken og åpne tømmeventilen i bunnen av tanken med et par av tang for å la kjølevæsken renne ut. Fra under bilen, finn vannpumpe rett bak kjølevifte.
3

Lukk tappeventilen og flytte renne pannen under vannpumpen. Med en skrutrekker og løsne skruen klemmen på vannpumpen slangen og lirke slangen ut av pumpen.
4

Løsne skruen klemmen på den andre enden av slangen, som er festet til metallet utløp flens på bunnen av radiatoren. Lirke slangen av metall flens med skrutrekker og fjern skrutvingene fra begge ender av slangen ut.
5

Kast den gamle vannpumpen slange og skyv metall skrutvingene på begge ender av ny vannpumpe slangen. Fest den ene ende av slangen til metallet flens på bunnen av radiatoren og den andre enden til utløpet flens på vannpumpe.
6

Sikre endene av slangen ved å skyve skrutvingene over metall-flensene omtrent en halv tomme fra enden av slangen og stramme klemmene med en skrutrekker. Fyll radiator tanken med en blanding av halvparten vann og halvparten kjølevæske.
7

Fest radiator cap til toppen av radiator tank. Fest den negative batterikabelen til batteriets innlegg av Dodge pickup.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70049.html

Previous:
Next:

kjølesystemer