Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan feilsøker jeg vannpumper i Nissan Maximas?

En vannpumpe er den komponenten som skyver kjølevann gjennom motoren og tilbake til radiator for å kjøle den av. Hvis en vannpumpe begynner å gå dårlig, kan det føre til at Nissan Maxima overopphetes. Du må feilsøke vannpumpe, men å gjøre visse som er problemet. Feilsøking er relativt enkelt hvis du følger noen viktige skritt og et par tips. Du trenger
Kjølevæske
Pressure tester
Shop fille eller arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller kjølevæskenivået i reservoaret. Hvis det er under full, topp det hele med kjølevæske.
2

Start bilen og la den varmes opp. Vær sikker på at kjøleviftene slår på og av. Hvis de ikke har dem reparert eller erstattet.
3

Snu bilen og la den avkjøles. Koble en spenning tester ved å åpne radiatorlokket og skru den riktige adapteren på hvor radiatorlokket var.
4

Pump opp trykket tester til den når ca 16 PSI så sjekk for eventuelle lekkasjer kommer fra passasjer side av motoren. Hvis du ser noen lekkasjer, la testeren å sitte for en liten stund.
5

Sjekk bunnen passasjersiden av motoren for en lekkasje. Bakgrunnen for å kontrollere det er fordi det er plasseringen av vannpumpen, og hvis lageret er dårlig, vil det lekke fra gråter hullet. Den gråte hullet er laget for å åpne opp og sakte drypper væske for å indikere når lageret går dårlig. Utskifting er nødvendig når en peiling svikter.
6

Sjekk flyten av kjølevæske ved å åpne radiator og la bilen for å varme opp.
7

Se gjennom toppen av radiatoren: kjølevæsken skal flyte mot motoren fra toppen av radiatoren. Hvis den ikke flyter, er dette et tegn på en defekt vannpumpe eller termostat.
8

Eliminer termostaten, som et problem, ved å prøve å presse den øvre radiator slangen. Dersom det er vanskelig å presse, er det et problem at termostaten må repareres deretter kontrolleres på nytt. Bruk hansker eller bruke en klut når klemme på slangen som det er varmt. Hvis slangen er myk, og deretter enten vannpumpen finnene er brutt, eller de er spinning på akselen av vannpumpen. Vannpumpe erstatning er nødvendig når finnene mislykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69651.html

Previous:
Next:

kjølesystemer