Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer termostaten på en Ford Mustang

Når Ford Mustang motoren blir overopphetet og at motoren kjølevæske er riktig blandet og fylt, er det en sjanse for at termostaten kan ha sviktet. Du kan være fristet til å kalle en reparatør for å erstatte termostat, men du kan erstatte den hjemme for en brøkdel av prisen. Kjøpe ny termostat fra en auto-deler butikken og erstatte det selv. Du trenger
Stor dreneringspannen
Wrench satt
Flat skrutrekker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser et avløp panorere under tappepluggen på radiatoren. Tappepluggen er på passasjersiden av radiatoren nederst.
2

Åpne panseret av bilen. Påse at motoren er kald, må du fjerne hetten fra radiatoren. Løsne tappepluggen med en skiftenøkkel og drenere kjølevæske før det er under den øvre kjølevæske slangen. Trekk til bunnpluggen.
3

Løsne slangeklemme på termostathuset ligger i motsatt ende av den øvre radiator slangen. Bruk en skrutrekker til å løsne klemmen. Trekk slangen av huset. Fjern de to festeboltene på termostathuset med en skiftenøkkel. Separer termostathuset og fjern O-ring.
4

Fjern den gamle termostaten. Sett den nye i samme justering. Plasser den nye O-ring på termostat huset og sett huset. Trekk til festeboltene til 89 tommers-pounds med momentnøkkel.
5

Fest kjølevæske slangen til termostathus og stram slangeklemmen med en skrutrekker. Hell en 50-50 blanding av frostvæske og kjølevæske i radiatoren inntil kjølevæske nivået er full. Sett på radiatorlokket og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69789.html

Previous:
Next:

kjølesystemer