Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en mekanisk termostat

Den mekaniske termostaten installert i kjølesystemet på en bil er ansvarlig for å øke passering av radiator væske gjennom motoren når bilen overgår optimale driftstemperatur. Når motoren blir varm, komprimerer en fjær som ligger på bunnen av termostaten for å tillate ytterligere væske til å passere. Den vanligste plasseringen for en mekanisk termostat er innsiden av inntak manifold. Dette er inngangspunktet radiator fluid inn i motoren. Du trenger
skrutrekker
Tenger (valgfritt)
Socket
Scraper
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Trace øvre radiator slange fra innløpsrøret på radiatoren til stedet hvor slangen kobles til innsugningsmanifolden. Slangen mounts til termostathuset, også kalt T-Stat boliger. Fjern slangen fra huset ved å løsne radiator slangen bandet klemmen med en skrutrekker. I noen tilfeller krever klemme tang slik at du kan presse de komprimering kategoriene sammen for å løsne trykket på slangen.
2

Fjern de to boltene som fester termostathus til inntak manifold av kjøretøyet. Om nødvendig, bruk en lang brønn socket og utvidelse bar for å gjøre det enklere når du strekker deg for boltene.
3

Trekk termostathuset av inntak manifold og løft den gamle termostaten ut av inntaket.
4

Plugg hullet i inntaket manifold med et håndkle for å unngå å få smuss inn i hullet.
5

Skrap den gamle termostathuset pakningsrester av inntaksmanifold og bunnen av termostathuset. Tørk begge overflatene rene med et håndkle.
6

Fjern håndkle fra inntaket manifold og plassere den nye termostaten inn i hullet. Den ene enden av termostaten har en stor fjær på den. Våren submerges inn i inntaket manifold. Termostaten sitter på en maskinert leppe innsiden av hullet.
7

Plasser en ny termostathus pakningen på inntaket manifold og linjen hullene opp med skruehullene i inntaket.

8

Place termostathuset på toppen av pakningen og skru den på plass.
9

Koble til radiator slangen og fest den med radiator slangeklemme.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69713.html

Previous:
Next:

kjølesystemer