Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Luft kjølesystemet på en Pontiac Sunfire 2.2L

The Pontiac Sunfire ble introdusert i 1995. Den Sunfire var utstyrt med to forskjellige motor alternativer: den 2,2-liters inline fire-sylindret, eller en 2,4-liters inline fire-sylindret. Kjølesystemet i Sunfire motoren kan samle luftlommer når visse deler av kjølesystemet, erstattes, for eksempel vannpumpen termostat, eller radiator slanger. Kjølevæske som faller ut av disse delene ikke automatisk bli erstattet med kjølevæske når du installerer dem. Kjølesystemet puste prosessen er en av varme til systemet uten trykksetting av systemet. Den oppvarmede kjølesystemet vil tvinge luftlommene til toppen og ut av kjølesystemet, som luftlommene veie mindre enn kjølevæsken. Du trenger
en gallon 50/50 utvannet, universal kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på Sunfire din. Fjern radiatorlokket fra radiatoren overflow flasken.
2

Slå av motoren på i Sunfire, og la motoren gå i minst 15 minutter. Still hjulene på varmeren kontrollpanelet til full viftehastighet, full varme, og foran tine stillinger. Dette vil øke hastigheten på prosessene for å varme opp motoren til full temperatur. Fjerning av radiatoren hetten og utførelse av disse fremgangsmåter vil tillate at trykket i motoren for å bygge opp. Ettersom trykket gradvis øker, vil vekten av kjølemiddelet tvinge luftboblene ut gjennom radiatoren overløp flasken hullet. Denne prosessen kalles lufting av kjølesystemet.
3

Slå av motoren når du merker at det ikke er flere bobler som kommer fra radiatoren overflow. Toppen av radiatoren overflow flaske med fersk kjølevæske. Bruk 50/50 utvannet, universal kjølevæske å fylle overløp. Sett på radiatorlokket når reservoaret er på "Full"-merket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69994.html

Previous:
Next:

kjølesystemer