Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Auxiliary Fan på en BMW E34

De E34 chassis var BMWs plattform for 5-serien mellom 1988 og 1996. Den E34 var en blanding av størrelse og sportslighet med ganske mange kraftige motoralternativene, noen som kreves økt kjøling fra en ekstra vifte. Den ekstra vifte bidrar til å flytte luft over forsiden av radiatoren slik at den kan avkjøles raskere. Du trenger
Skrutrekkersett
Wrench satt
Replacement fan
Vis flere instruksjoner
en

Drive BMW sedan til et sted der det er rikelig plass rundt fronten av bilen for deg å jobbe. Sett E34 i Park og sett på parkeringsbremsen. Snu bilen og dra ut hetten utløseren. Prop panseret opp med hette prop pinne. Den ekstra vifte er plassert på forsiden av radiatoren, bak nyre-formet front griller.
2

Koble strømledningene fra siden av viften og legg dem til side. Vær nøye med å holde de utsatte tips atskilt slik at de ikke tappe batteriet. Fjern boltene på hvert hjørne flens av ekstra vifte. Trekk viften opp og deretter ut av motorrommet.
3

Skyv den nye viften inn og linje opp skruehull med hullene på radiator boliger. Skyv bolter i hver flens hull for hånd først for å sørge for at de alle linje opp riktig. Når alle boltene er i, skru dem ned med en skiftenøkkel. Skyv den røde ledningen inn i den røde porten på viften og den svarte ledningen inn i den sorte porten. Snu bilen på og gå tilbake til motorrommet for å sikre at viften roterer. Hvis det er, så slår bilen av. Hvis viften ikke er i gang, så sjekk strømledningene å sikre at de er ordentlig på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70096.html

Previous:
Next:

kjølesystemer