Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan trykktest et kjølesystem for lekkasjer

Når bilen kjører, kjølevæske sykluser gjennom motoren, inn i ovnen kjernen og deretter tilbake til radiator for kjøling. Kjølevæsken blir overført gjennom systemet med gummislanger som over tid blir svake og kan begynne lekker. Den beste måte å bestemme den nøyaktige posisjon av en kjølevæske lekkasje er å trykktest systemet. Denne prosessen simulerer trykket skapt av motoren under drift. Du trenger
Vernebriller
Floor jack
Jack Stands
kjølevæske system spenning tester
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av bilen inn i er med gulvet jack. Plasser bukker under rammen skinnene i bilen og senke gulvet jack før bilen står sikkert på bukker. Rist bilen for å sikre riktig plassering av bukker.
2

Ta på vernebriller. Sikre at motoren er helt kald og fjern radiatorlokket. Undersøke og sikre at det er kjølevæske i radiatoren. Sjekk toppen av radiator cap og merke trykket oppført på klistremerket.
3

Plasser kjølevæske system spenning tester over åpningen i radiatoren og fest den med maskinvaren som følger med tester. Sørg for at testeren er plassert riktig, slik at luft fra rømmer åpningen når trykket er brukt.
4

Pump trykket tester før kanyletykkelse leser trykket notert på radiator cap klistremerke. Lytt for noen hvesende lyd og søke etter og drypper under bilen. Hvis det ikke er hvesende lyd eller drypper da systemet er sannsynlig fri for lekkasjer.
5

Fjern trykket tester og senke bilen tilbake til bakken. Sett på radiatorlokket. Vær oppmerksom på at pilen på hetten peker mot over flyt stikkontakten og radiatoren halsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70037.html

Previous:
Next:

kjølesystemer