Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer du en vannpumpe på en BMW 318i

En dårlig vannpumpe på BMW 318I kan ikke riktig sirkulere kjølevæske hele motoren din. Når dette skjer, vil motoren begynner å overopphetes. Hvis du ikke reparere det på en riktig måte, kunne dyrere reparasjoner føre. Prosjektet er ikke vanskelig, og du kan enkelt gjøre det selv. Det vil ta omtrent en og en halv time å fullføre, og du kan finne de nødvendige verktøy i de fleste hjem verktøykasser. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Wrench satt
skrutrekker
Skraper
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at motoren er kald før du starter dette prosjektet. Åpne ventilen på bunnen av radiatoren og tømme kjølevann inn i avtappingspannen. Plasser renne pannen utilgjengelig for barn og husdyr. Slangene kobles fra radiatoren ved hjelp av skrutrekkeren for å løsne slangeklemmer.
2

Fjern festeskruene fra radiatoren og trekk det fra BMW. Fjern viften bladet fra motoren ved å løsne festeskruene med en skiftenøkkel. Fjern vannpumpe trinse med en fastnøkkel til å fjerne boltene. Fjern motoren lift krok med en socket og skralle.
3

Fjern festeboltene fra vannpumpen med socket og skralle. Trekk pumpen bort fra motoren sammen med den gamle pakningen. Fjern eventuelle gjenværende pakningsrester fra motorblokken med skrapen. Plasser en ny pakning og vannpumpe på motorblokken og sikre boltene med socket og skralle.
4

Installer motoren lift krok og sikker bolten med en stuss og skralle. Installere vann pumpen skivene og stram boltene med en skiftenøkkel. Installere viften bladet og stram boltene med en skiftenøkkel. Installere radiator og stram boltene. Koble radiator slanger og stram klemmene med skrutrekkeren.
5

Kontroller at ventilen på radiatoren er stengt. Fyll opp radiatoren med kjølevæske og starte BMW å se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70036.html

Previous:
Next:

kjølesystemer