Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat på en 240SX

The 240SX er en bil laget av Nissan Motor Company mellom 1988 og 1998. Radiatoren er plassert ved den bakre toppen av radiatoren og er forbundet med en slange til resten av kjølevann-systemet. Den overvåker temperaturen i motoren og regulerer strømmen av kjølevann for å holde motoren i en jevn temperatur. Endre termostat ved første tegn på overoppheting vil forlenge levetiden på motoren. Termostater er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker og inneholder erstatning pakninger for sikker montering. Du trenger
Socket satt
Flathead skrutrekker
Sparkel
Stålull
Radiator væske
Vis flere instruksjoner
en

Place bilen inn park og åpne panseret. Finn termostat ved å følge den viktigste radiator slangen fra radiatoren til motoren. I en 240SX, er radiatoren plassert like bak låsen på baksiden av radiatoren.
2

Skru ut bolten som holder termostathuset til de viktigste radiator med en pipenøkkel. Lirk kanten av huset dekke av med en flat skrutrekker og sett dekselet til side.
3

Skyv kanten av en sparkel under lim igjen etter fjerning av dekslet. Skrape på det lett å få det hele av, og poleres deretter området med et stykke stålull for å fjerne eventuelle gjenværende pakning rusk.
4

Reach inne i huset og trekk termostaten ut av kontakten . Husk retningen på termostaten i huset for å sikre nøyaktig erstatning med den nye.
5

Sett den nye termostaten i huset, og kontrollere at det er trygt. Hvis riktig installert, vil det ikke bevege seg eller sprette ut av huset. Fortsette å prøve å få det på plass til den er helt på plass.
6

Plasser en erstatning pakning over boliger åpning og innrette de to hullene over monteringshullene du boret i huset.

7

Monter dekslet over pakningen og justere dekke hullene over pakningen og bolig hull. Sett skruene og trekk dem ned sikkert med pipenøkkel. Stram det nok til at det komprimerer pakningen og boltene ikke slå lett.
8

Kontroller radiatoren væskenivået ved å skru opp radiatorlokket og visuelt inspisere den. Fyll den med ny væske inntil nivået er synlig ved full-merket. La lokket av radiatoren.
9

Start motoren på 240SX og la motoren gå på tomgang i ca 5 minutter. Denne prosessen bidrar syklus væske gjennom radiator systemet og fjerner luft. Legg væske for å heve nivået igjen, og deretter koble cap sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70160.html

Previous:
Next:

kjølesystemer