Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sette en Radiator Fan Motor på en 2002 Pontiac Sunfire

The 2002 Pontiac Sunfire var en pårørende til Chevrolet Cavalier. Den 2002 Sunfire var utstyrt med enten et 2,2-liters in-line firesylindret motor, eller en 2,4 liter in-line firesylindret variant, avhengig av trimme nivå av bilen. 2002 Sunfire var tilgjengelig i både to-dørs og fire-dørs modeller. Avkjølingen vifte på 2002 Sunfire er elektronisk styrt, og er montert til baksiden av radiatoren. Kjøleviften presser luft gjennom finnene i radiatoren å aide i kjølingen av motoren kjølevæske når den passerer gjennom radiatoren. Du trenger
Jack
Jack står
Fastnøkkel satt
3/8-inch-drive skralle og socket sett
3/8-inch-drive momentnøkkel (lesing tommers-pounds)
1/2-inch-drive momentnøkkel (lesing fot-pounds)
1/2-inch-drive socket satt
Ny radiator kjøleviften
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Sunfire og koble den negative batterikabelen, ved hjelp av en fastnøkkel. Løft fronten av Sunfire med en jack. Place bukker under de to foran sub-frame rails, senk deretter bilen på bukker.
2

Fjern skruer og bolter fra plast hette shut-out panel, med en skralle og socket . Den shut-out panel er plast som er plassert rett over grillen området, på toppen av radiator core støtte. Fjern plasten shut-out panel fra motorrommet helt.
3

Fjern øvre og nedre panseret låsen bolter med en skralle og socket. Fjern hetten låssammenstillingen fra radiatoren støtte. Fjern de øvre radiator bolter med en skralle og socket.
4

Lå under den fremre støtfangeren på Sunfire, og posisjonere deg selv for å få tilgang til nedre radiator fan monteringsbolten. Demonter bolten med en skralle og socket. Skyv ut fra under bilen. Koble fra den elektriske kontakten fra bak kjølevifte, for hånd. Fjern motoren kjølevifte ved å skyve den horisontalt bakover av radiatoren, deretter trekke den rett opp og ut av motorrommet.
5

installere den nye viften på baksiden av radiatoren. Kobler den elektriske kontakten til den nye vifteenheten, for hånd. Lå under den fremre støtfangeren på bilen og sette den nedre kjølevifte montering bolt, for hånd. Trekk til bolten til 53 tommers-pounds med en 3/8-inch-drive momentnøkkel og socket. Fjern deg selv fra under bilen.
6

Installer panseret låsen og festebolter til radiator core støtte. Stram den nedre låsen festeboltene til 20 fot-pounds med en 1/2-inch-drive momentnøkkel og socket. Stram de øvre festeboltene til 80 tommers-pounds med en 3/8-inch-drive momentnøkkel og socket. Installer de øvre radiator-bolter og stramme dem til 89-tommers-pounds med 3/8-inch-drive momentnøkkel.
7

Installer plast filler panel tilbake på toppen av radiator core støtte . Installer og stram alle skruer og bolter tettsittende, ved hjelp av en skralle og socket. Ikke stram skruene, slik at du ikke knekke plast panel. Installer negative batteriet kabelen på batteriet, og stram den tettsittende med en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70167.html

Previous:
Next:

kjølesystemer