Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en Mercedes Benz motorvarmer

Hvis du eier en Mercedes Benz diesel drevne kjøretøy som enten har en defekt motorvarmer, eller har ingen motorvarmer montert, kan du ønsker å spare penger ved å installere motorvarmer selv. Siden fjerne fabrikkmontert plug noen ganger krever oppvarming enheten opp til en kirsebær rød før fjerning, er det raskere og tryggere å passe en ettermarkedet komponent i stedet risikerer cracking motorblokk. Før installasjon, la motoren kjøle seg ned over natten. Du trenger
Radiator bunnpluggen
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Stålbørste
Aftermarket motorvarmer
Ny radiator cap
Mer Instruksjoner

en

Fjern radiatorlokket. På turbo diesel modeller, er lokket montert på ekspansjonstanken ligger på passasjersiden fender godt. Finn plast tappepluggen i bunnen av radiatoren.
2

Plasser en egnet beholder under radiatoren og ta ut pluggen ved å vri den mot klokken med en stor flat skrutrekker. La radiatoren kan tømmes helt.
3

Inspiser gummipakningen på plast radiatoren tappepluggen før du skrur den tilbake på plass. Hvis vaskemaskinen er slitt eller revner, må støpselet og skive med en ny.
4

Angre både radiator slangeklemmer med en stjerneskrutrekker. Den øvre slange kobles til termostathuset innløp boltet til toppen av motorblokken, den andre enden av slangen er koblet til bunnen av radiatoren. Fjern slangen og legg den på den ene siden.
5

Skrap herdet lag av sot av de mannlige slangekoplingene på både radiator og termostathus med tuppen av en flat skrutrekker. Fullfør rensingen forbindelsene med en stålbørste til overflatene er glatte.
6

Plasser slangeklemmer enn begge slangene stikker fra ettermarkedet motorvarmer. Skyv ende av det nedre slange over radiatoren innløpsrøret og passer den øvre slangen på termostathuset utløp.
7

Kontroller plasseringen av varmeelementet mellom de to slanger for å sikre at den går klar av på radiatoren. Hvis ikke, løsne de sentrale slangeklemmer og justere varme element for tilstrekkelig klaring. Stram alle fire slangeklemmer sikkert med en skrutrekker.
8

Route strømledningen som går fra varmeelementet til et passende sted under panseret.
9

Refill radiatoren kjølevæske og inspisere alle slangekoplingene for lekkasjer. Inspisere gummipakningen på radiatorlokket. Hvis det er sprukket eller omkom, erstatte radiator cap med en ny.
10

Plugg motorvarmer strømledningen inn i en tre-spiss stikkontakt. La enheten slås på i noen minutter før du berører den øvre slangen for å sikre at varmeelementet fungerer.
11

Fjern strømledningen fra stikkontakten. Brett snoren og wrap elastisk bånd rundt løkkene for å holde dem sammen. Fest ledningen på et passende sted under panseret med en kort lengde av nylon streng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70109.html

Previous:
Next:

kjølesystemer