Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hva som forårsaker en bilens temperaturmåler for å øke?

En bilens temperaturmåleren vil stige flere grunner, men noen årsaker er vanskeligere å identifisere enn andre. En varm bil kan føre til mange problemer til motoren, girkassen og andre deler. Eieren kan finne det vanskelig å drive en overoppheting bilen siden det ikke vil tolerere tomgang eller kjører sakte gjennom overfylte gater på en varm dag. Finne og fikse problemet er nødvendig for å unngå å forårsake mer skade på bilen. Vannpumpe

bilens vannpumpe brukes til å kjøle motoren og andre deler av bilen. Når en vannpumpe pauser eller lekkasjer, kan ikke motoren avkjøles helt. Noen vannpumpe problemer kan være maskert av andre symptomer, noe som gjør det vanskelig å skille. En vanlig symptom er det omfattende behovet for å fylle bilen med kjølevæske. Selv om det ikke er lekkasje i kjølevæske beholderen, vil motoren fortsatt bruke for mye kjølevæske. Fikse vannpumpen vil sikre at bilen ikke vil forbruke all kjølevæsken.
Cracked Radiator

radiator bruker kjølevæske, sender det gjennom ulike slanger for å avkjøle motor. Noen ganger kan en sjåfør ikke kan innse at han har sprukket radiatoren, men det vil etter hvert resultere i en overopphetet bil. Kjører over store elementer eller en komprimert snø bank kan skade radiator. En avslørende tegn er synet av grønn væske på bakken. Dette er kjølevæsken lekker ut. Når sprekken er reparert, eller en ny radiator er installert, vil motoren opprettholde riktig varme nivåer.
Broken Gauge
p Det er ikke uvanlig å ha en måler pause eller ikke registrere noen lenger. Noen biler har temperatur målere som har vært mye, muligens fordi bilen overopphetet i det siste, slik at måleren til å svinge for ofte. Denne konstante svingninger av måleren kan føre til den lille våren eller spaken inne i måleren å løsne. Dette kan føre til måleren for å bli sittende fast i den varme stilling. Hvis måleren forblir i "hot" sonen, selv når bilen ikke er i gang, er en ødelagt måler en reell mulighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69768.html

Previous:
Next:

kjølesystemer