Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte vannpumpen Hose på en 1994 Explorer

The Ford Explorer ble innført i 1991. 1994-modellen av Explorer var utstyrt med en 4,0-liters V-6 motor som kan produsere opp til 160 hestekrefter og 220 fot-pounds av dreiemoment, og det kom med mulighet for to-wheel eller firehjulstrekk. Vannpumpen på 1994 Explorer er plassert på fronten av motoren. Endre vannpumpe slangen er vanligvis gjøres når slangen har sprukket eller har utviklet en lekkasje. En erstatning vannpumpe eller varmeapparat slangen kan kjøpes på en auto supply butikken allerede kuttet til passform og bent-to-fit. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett med 4-tommers forlengelse
Nye vannpumpe slange
Tenger
to nye vannpumpe slangeklemmer
en kan aerosol motor deler renere
Clean rag
Drensvannsoppsamler
en gallon av 50/50 ferdigblandet universal kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på 1994 Explorer og sette panseret rekvisitt å holde panseret på plass i løpet av dette prosjektet. Plasser en renne pannen under motoren, rett under vannpumpen.
2

Fjern vannpumpen slangen fra Explorer, ved hjelp av en 3/8-inch skralle for å løsne slangeklemme. Trekk slangen ut av vannpumpen for hånd eller bruke en tang hvis du trenger mer innflytelse. Rett enden av vannet slangen nedover i avløpet pannen, slik at du ikke søler kjølevæske på bakken.
3

Løsne slangeklemme fra den andre enden i vannet ventil, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Fjern den gamle vannpumpen slangen helt fra motoren og plasser den i avtappingspannen under Explorer.
4

Spray en ren klut eller et håndkle med aerosol motor deler renere. Fortsett sprøyting inntil fille er noe mettet. Tørk de utstikkende nipler på vannpumpen og vannet uttaket ventilen. Dette vil fjerne korrosjon mellom kjøling slanger og metalldeler, forårsaket av fordampning og kondensering i kjølesystemet.
5

Sett inn en ny slangeklemme på enden av vannet slangen som festes til vannuttak ventil. Installere den nye vannpumpen slangen på ventilen og stram slangeklemme mellom 15 og 20 fot-pounds av dreiemoment, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket med en 4-tommers forlengelse.
6 < p> Installer en ny slangeklemme på vannpumpen enden av den nye slangen. Skyv den nye slangen på vannpumpen for hånd og stram slangeklemme mellom 15 og 20 fot-pounds av dreiemoment med en 3/8-inch skralle og socket.
7

Fjern radiator press hetten fra Explorer. Start Explorer motoren og la motoren løpe for ikke mindre enn 20 minutter. Snu viftehastighet velgeren til full fart og velg tine på varmeapparatet kontrollpanelet. Dette gjør at motoren til å varme opp raskere. Denne fremgangsmåten vil blø luftlommer ut av kjølesystemet. Luftlommer opprettes hver gang et kjølesystem er åpnet, og delene blir skiftet ut. Kjøring av motoren mens den er varm vil tvinge luftlommer ut av kjølesystemet.
8

Stopp motoren av etter 20 minutter, hvis du observerer ingen flere luftbobler blir utvist fra radiatoren. Toppen av radiatoren med en gallon av 50/50 ferdigblandet universell kjølevæske. Sett radiatorlokket tilbake på radiatoren og stram radiatorlokket sikkert. Radiatorlokket har to Låsestillinger - den andre stillingen er den helt låst stilling

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69979.html

Previous:
Next:

kjølesystemer