Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du Climate Control fra en Del Sol

Automatisk klimakontroll i en bil er lik en air condition enhet, men mer sofistikert. Den lar føreren eller en passasjer å kontrollere bilens innetemperatur, og deretter bilens motor justerer luftstrømmen tilsvarende. Motsatt styrer en person klimaanlegg luftstrømmen ved å justere en knott. Klimaanlegget kan trenge å bli fjernet av ulike årsaker, blant annet interiør bil problemer som dugg og motorens kjølesystem. Fjerne systemet fra en Honda Del Sol krever en bestemt prosedyre. Du trenger
skrutrekker
Skralle
Tenger
Honda Del Sol brukermanual
Toolkit (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta ut midtkonsollen. Prosessen kan variere noe avhengig av bilens årsmodell. Fjern koppholdere ved springing klippene. Deretter fjerner askebeger og sentrum hanskerommet. En skrutrekker, skralle og muligens tang vil være nødvendig.
2

Fjern bilens radio. Hvordan du gjør dette kan variere med type stereoanlegg. Hvis stereo holdes på plass av montert klipp, våren de monterte klipp ved hjelp av en U-formet verktøy. Det kan være hjemmelaget eller kjøpt på en jernvarehandel. Hvis stereo er boltet, fjerne bolter og skruer med en skiftenøkkel og skrutrekker.
3

Trekk ut luft blanding kontrollkabel fra bilen varmeapparat. Denne kabelen har noen forbindelse områder. Den ene er at kabelen ytre hus, som er på det bakre venstre side av panelet i en plastisk belegg. Den andre tilkoblingen sonen er der kabelen kobles til temperaturkontroll spaken. Denne delen er flat og metall.
4

Fjern skruene på toppen av radioen sporet.
5

Koble fra andre elektriske apparater på klimaet kontrollpanelet.

6

Fjern Del Sol klima kontrollpanel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70013.html

Previous:
Next:

kjølesystemer