Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Chevy Water Pump Installasjon

Uten en funksjonell vannpumpe, vil Chevy nødt til å sitte. Vannpumpen er direkte ansvarlig for å sirkulere kjølevann gjennom motoren. Hvis vannpumpen ikke fungerer som det skal, vil motoren overopphetes. Hvis du ikke reparere det på en riktig måte, vil problemene bare bli verre, og reparasjonen blir dyrere inkludert toppakning svikt og motoren potensielt gripe. Det er ikke nødvendig å ta bilen til verksted, fordi dette er et prosjekt som du kan gjøre selv. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
skrutrekker
Drensvannsoppsamler
Skraper
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative terminalen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren. Åpne ventilen på bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel og tømme kjølevann inn i avtappingspannen.
2

Løsne boltene på vannet pumpen skivene ved hjelp av en skiftenøkkel. Løft tilbehør beltet av vannpumpe skivene. Ta boltene ut av vannet pumpen skivene og trekk den ut av motorrommet. Løsne slangeklemme på vannpumpen slangen og trekk den av pumpen.
3

Fjern vannpumpen festeboltene ved hjelp av en socket og skralle. Trekk vannpumpe vekk fra motoren. Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester bort fra underlaget ved hjelp av en skrape verktøyet.
4

Plasser en ny pakning og vannpumpen på motoren og stram boltene med socket og skralle. Koble slangen til vannpumpen og stram klemmen med skrutrekkeren.
5

Place vannpumpen skivene på pumpen og løst installere boltene. Plasser tilbehøret belte over vannet pumpen skivene og stram boltene med fastnøkkel.
6

Refill radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Starte bilen og sjekke systemet for lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69906.html

Previous:
Next:

kjølesystemer