Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer Søm Lekkasjer i et Radiator

En bilens radiator utfører en uunnværlig funksjon, hjelpe motoren å opprettholde riktig temperatur ved å tvinge kjølevann gjennom motoren og resten av kjølesystemet. Radiatoren utstråler også varme bort fra bilen gjennom overflaten. Hvorvidt en radiator er laget av tradisjonell messing eller de nyere plastmaterialer og en lekkasje i skjøten er en av de verste lekkasjene som kan oppstå i en radiator, fordi kjølemiddelet vil spy fra den raskt og radiatoren må fjernes for å bli reparert. Du trenger
Radiator epoxy for plast radiatorer
Loddebolten
Lodd
Sandpapir
Application børste
Radiator slange
skrutrekker
Cooling system tetningsmasse
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren til bilen er varm og kjølevæsken sirkulerer gjennom radiatoren og motoren. Observer radiator for spyr, drypp eller siver kjølevæske og plasseringen av lekkasjer. Fjerne eventuelle rester fra radiatoren overflate med en vannslange eller trykkluft slangen. Skitt og blader kan ha festet seg til radiatoren, utydeliggjøre lekkasjen, men størrelsen og plasseringen av sømmen lekkasje vil bestemme vanskelighetsgraden av reparasjon.
2

La motoren avkjøles og tøm radiator helt. Fjern radiator slanger og koble radiatoren fra bilen, skru ut radiator bukseseler og frakobling av radiator slanger. Sand området av lekk søm i forberedelse til sveising.
3

Lodd brutt eller sprukket søm og holde sammen inntil loddetinn avkjøles og stivner.
4

Wave air-fri plast sveiser over ødelagt eller revet søm før det varmes opp. Plasser plast sveise stang over sømmen og smelte inn i pause eller rive med air-fri plast sveiser. Hold sammen til sveisetråd kjøler.
5

Klem tuben av epoxy inn i sømmen og spre jevnt. Trykk sømmen lukket og hold til epoxy begynner å stivne. Sett av tid for den kalde sveis prosessen for å stille.
6

Bytt radiator når sveising prosessen har hatt tid til å sette. Vær sikker på å koble slangene tett. Fyll opp radiatoren med kjølevæske, og deretter starte motoren slik at kjølevæsken sirkulerer gjennom kjølesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69903.html

Previous:
Next:

kjølesystemer