Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Instruksjoner for Skifte en 1990 Subaru Legacy Vannpumpe

Skifte vannpumpe er vesentlig forskjellig på 1990 Subaru Legacy fra de fleste andre biler. Det er flere trinn, slik som tapping av motorolje. Vær sikker på at vannpumpen er faktisk ditt problem, og problemet er ikke noe så enkelt som termostaten. Hele prosedyren vil ta ca 2 ½ - 3 timer å fullføre, og kan gjøres i oppkjørselen din, sparer deg kostnaden for arbeidskostnader. Du trenger
Automobile jack
Jack stå
bremseklosser
Kjølevæske dreneringspannen
oljeavtappingsbeholder
Gear avtrekker
Merking stift
Metric socket set
Metric skiftenøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra den negative batteripolen med en fastnøkkel til å løsne mutteren. Tømme kjølevann inn i kjølevæsken renne pannen ved å åpne ventilen på bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel.
2

Hev bilen opp med en bil jack. Plasser en jack stå under rammen nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen av bilen. Tøm oljen i oljen renne pannen ved å fjerne pluggen på bunnpannen med en skiftenøkkel. Bytt ut kontakten på bunnpannen, og stram godt. Fjern hele bunnpannen, bunnpanne plate og olje sil fra bilen, med en fastnøkkel til å fjerne boltene. Senk bilen til bakken.
3

Fjern peilepinnen fra røret. Ta røret av motoren med en skiftenøkkel.
4

Fjern dynamoen fra bilen, med en skralle og socket å ta boltene ut. Sett dynamo til siden.
5

Løsne bolten på veivakselen skivene, og trekk den av motoren. Fjern timing belt cover, med en fastnøkkel til å fjerne boltene. Marker retningen og posisjonen til timing belte med merking stift for riktig plassering når du setter den på igjen.
6

Fjern timing belt ved å fjerne strammeren med en skiftenøkkel. Fjern kamaksel tannhjulet med en skiftenøkkel.
7

Fjern den bakre timing belt cover med en skiftenøkkel. Heve bilen med jekken. Plasser en jack stå under rammen nær jekkpunktet, og heve den til rammen.
8

Fjern dekslet på svinghjulet bolig, med en skralle og socket å fjerne boltene. Fjern luften inntaks manifold brakett fra luften sugekraft manifold og veivhusdekselet. Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene.
9

Bruk en fastnøkkel til å fjerne festeboltene fra vannpumpe dekselet. Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester fra underlaget. Fjern vannpumpe impeller med skralle og socket. Fjern vannpumpe impeller og tetningen.
10

Installer en ny pakning for vannpumpen. Sett impeller på igjen, og stram impeller bolt med socket og skralle. Sett vannpumpe dekselet tilbake på veivhuset, og stram boltene med en skiftenøkkel.
11

Installer luften inntaks manifold braketten til luft inntaks manifold og veivhuset. Bruk en skiftenøkkel til å stramme boltene. Sette olje silen og bunnpannen tilbake på bilen. Stram boltene med en skiftenøkkel.
12

Sett dekselet tilbake på svinghjulet bolig, og stram boltene med en skiftenøkkel. Fjern jekkfoten fra under bilen, og senk bilen tilbake til bakken.
13

Sett den bakre Registerreim på plass igjen, og stram boltene med en skiftenøkkel. Installer kamaksel tannhjulet og skru det fast med en socket og skralle. Sett timing beltestrammeren og timing belte på igjen etter dine tegninger. Stram strammeren med en stuss og skralle. Reinstallere timing belt cover, og skru den opp med en skiftenøkkel.
14

Sett Veivakselremskive. Sett dynamoen tilbake på bilen og løst installere boltene. Route tilbehøret belte i henhold til måten det kom av, og trekk beltet stramt med dynamoen. Stram skruene på dynamoen.
15

Sett peilepinnerør tilbake på bilen, og skru til mutteren med en fastnøkkel. Sett på peilepinnen i røret.
16

Refill motoren med ren olje gjennom oljepåfyllingsåpning. Legg kjølevæske til radiatoren og reservoaret. Koble minuspolen, og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Start bilen, og sjekke grundig for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69740.html

Previous:
Next:

kjølesystemer