Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik feilsøker en Overoppheting 1995 Ford Explorer

Du er ute og kjører nedover motorveien i 1995 Ford Explorer da plutselig motoren lyset kommer på og røyk begynner flagrende fra under panseret. Du har hatt bilen i mange år og håper problemet er ikke så alvorlig. Tross alt, er Ford Explorer en av de mest populære SUVer gjennom tidene. Det er en rekke faktorer som kan være årsaken til overoppheting, så la oss utforske alternativer. Du trenger
Kjølevæske /frostvæske
Infrarød termometer en mobiltelefon
Vis flere instruksjoner
en

Dra over til et sikkert område på siden av veien og ta din sikkerhet lysene på å advare andre trafikanter. Slå bilen av for å la den kjøle seg ned, og åpne panseret for å undersøke årsaken til problemet.
2

Sjekk nivået på kjølevæske. Et lavt nivå av kjølevæske er den vanligste årsaken til overoppvarming og ofte kan påvise lekkasje i enten vannpumpe, slanger eller radiator. Refill plast kjølevæske tanken helt og se om væsken opprettholder en konsistent nivå.
3

Undersøke renslighet av radiator. Ofte opphoping av døde insekter og skitt kan tette til radiator og forårsake overoppheting. Bruk et infrarødt termometer for å sjekke radiator for blokkering. Hvis dette er årsaken til problemet, da radiatoren må enten renses eller skiftes.
4

Ring en mekaniker og sørge for at kjøretøyet skal være betjent Hvis du ikke klarer å løse problemet. Det er bedre å være safe than sorry når du administrerer en overoppheting kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69919.html

Previous:
Next:

kjølesystemer