Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en 1988 Chevy Vannpumpe

The vannpumpe på 1988 Chevy er ikke vanskelig å erstatte. Prosedyren er stort sett den samme for alle modeller, selv om det kan være noen mindre forskjeller. Det er viktig at du installerer den nye vannpumpen så snart du vet at det er et problem, siden gjentatt overoppheting av din Chevy kan skape større skade som er enda dyrere å reparere. Prosjektet kan bli tatt vare på i oppkjørselen din, så det er ikke nødvendig å ta bilen til en reparasjon garasje for å få det gjort. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Wrench satt
Socket satt
skrutrekker
Skraper
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at Chevy motoren er kald før du begynner prosjektet. Motoren kan synes å være kul på utsiden, men innvendig temperaturer kan fortsatt være høy. Koble den negative batterikabelen. Åpne ventilen på bunnen av radiatoren og tøm kjølevæske i avløpet pannen.
2

Slipp spenningen på Serpentine beltet ved å løsne kabelføringstrinsen med en skiftenøkkel. Legg merke til riktig ruting av beltet i tilfelle dokumentasjonen mangler fra motorrommet. Trekk beltet fra motoren. Koble ledningsnettet fra dynamo. Koble den viktigste elektriske ledningen ved å fjerne mutteren med en fastnøkkel.
3

Fjern dynamo og brakett ved å løsne boltene med en stuss og skralle. Trekk generatoren vekk fra motoren. Fjern boltene fra vannet pumpen skivene ved hjelp av en skiftenøkkel. Ta trinse av vannpumpen. Fjern festeboltene fra vannpumpen med en stuss og skralle. Trekk pumpen unna motorblokken.
4

Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester fra motorblokken med den skrapen. Plasser en ny pakning og den nye vannpumpen på motorblokken. Stram boltene med socket og skralle. Installere vann pumpen skivene og stram boltene med en skiftenøkkel. Monter dynamoen og braketten og trekk til boltene med en stuss og skralle.
5

Koble den viktigste elektriske ledningen til dynamoen og skru til mutteren med en fastnøkkel. Plugg inn spenningsregulator sele. Sett Serpentine beltet på motoren og riktig rute det i henhold til måten du tok det av. Place spenningen på beltet ved å stramme tomgangsskiven med en skiftenøkkel.
6

Koble den negative batterikabelen og stram terminal mutteren med en fastnøkkel. Fyll opp radiatoren og reservoaret med kjølevæske. Start Chevy og sjekke motoren for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70019.html

Previous:
Next:

kjølesystemer