Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Problemer med Megane kjøleviften releer

Et av de største problemene med Renault Megane kjøleviften releer er dens elektrisk komponent, og de elektriske komponentene i noen biler er utsatt for en høyere strykprosent. Dette er fordi de er mer intrikate i design og sine kretser er mer utsatt for ytre forstyrrelser. Relay strømforsyning og Ground Unit

Dette er de to første komponentene verdt å sjekke hvis kjølevifte ikke er slått på når du slår på klimaanlegget - som det skal hver gang. Som forklart av AA1 bil, vil en god reléspole vanligvis lese 40 til 80 Ohms, men hvis motstanden er høy, selv om de spoler fortsatt fungerer, releet ikke vil, og du vil se en svikt i systemet. Det kan også svikte når den elektriske belastning på kretsen er for høy for den å håndtere, som er referert til som en "cut-out". Når spolen har ingen motstand, vil releet må byttes ut med en ny fordi det aldri vil fungere.
Termostat Unit

termostatenhet kan stoppe kjøling vifte rele fra fungerer, siden de to vises i serie i kretsen, noe som betyr at den elektriske strømmen beveger seg direkte mellom dem slik at når man er defekt, kan den andre bli berørt. Hvis releene ikke gir gode resultater, har du muligheten til å omgå termostat med en lengde på sammenhengende ledning. Men termostat funksjon vil da gå tapt hvis du kutter den ut av kretsen - så ha dette i bakhodet før du gjør de siste endringene. Også sjekke integriteten av termostathuset, som er ansvarlig for temperaturregulering også, ifølge Car Tech Auto-deler.
Sikringer

Kontroller funksjonaliteten til sikring som forbindelser med defekt kjølevifte relé, som det kan ha blåst eller sluttet å fungere for noen grunn, og dette kan effektivt hindre relé slås på når den skal. De fleste biler har Megane fire releer som arbeider sammen i kammeret som ligger på den indre nearside seksjon av dashbordet, slik at det kan være vanskelig å lokalisere problemet. Sjekk hver sikringen i sving fra topp til bunn for å fullt ut forstå situasjonen du har. Sikring 14 er en vanlig feil-utsatt område, er like stafetten merket "d", som er liten og den andre stafetten ned fra toppen.
Kabling

releer er koblet til sikringer og resten av kretsen av elektriske ledninger. Hvis ledningene er kuttet eller skadet, er kretsen sannsynlig å mislykkes, så undersøke alle relevante, nærliggende ledninger for feil. En vanlig feil på kabling er ikke strukturen av selve ledningene selv, men skadene til ledningen skjede eller indre komponenter ved smelting fra varme, i nærheten maskiner. Finn ledningene som kobler sikringer, termostater og releer og identifisere eventuelle varme komponenter som kan smelte ledninger eller forårsaker mange forstyrrelser, som en mektig krets i nærheten, for eksempel en GPS tracker eller et objekt du transporterer, som en stereo system. Forstyrrelser er et problem med eldre biler, spesielt med elektronisk nøkkelsystem mellom frekvenser på 418 og 433,92 megahertz, ifølge bilkjøring organisasjon, The Automobile Association.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/70088.html

Previous:
Next:

kjølesystemer